Gdje sam?

Godine nisu važne-edukacija za voditelje Relaksacije i Energetskih vježbi

Udruga Phenomena provodi projekt " Godine nisu važne" od 2008. godine u Domovima za starije osobe u gradu Zagrebu. Korisnici projekta su osobe treće životne dobi, a projekt se provodi sa ciljem poboljšanja kvalitete života primjenom inovativnog programa Phenomena kroz edukaciju i praktične radionice Relaksacije i Energetskih vježbi.

Radi postignutih rezultata i interesa naših korisnika udruga Phenomena održava edukaciju za nove Voditelej/ice, a radi održivosti projekta.

Kroz edukaciju polaznicim se omogućuje stjecanje novih znanja i vještina, kako bi kvalitetno mogli sudjelovati u provedbi projekta Godine nisu važne, ali im se  omogućuje i  osobni rast i razvoj na području poboljšanja kvalitete vlastitog života u svim segmentima.

Edukacija se sastoji od teorijskog dijela koji se održava u udruzi Phenomena dva puta tjedno, te praktičnog dijela u Domovima za starije osobe u gradu Zagrebu.

Edukacija se odvija tokom cijele godine, a predviđeno trajanje je dva mjeseca.

Po uspješno završenoj edukaciji, polaznicima se uručuje Certifikat o osposobljenosti za Voditelja/icu programa Phenomena.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe, koje žele dati doprinos poboljšanju kvalitete života ooba treće životne dobi, a koje su ujedno zainteresirane za osobni razvoj, da nam se pridruže.

Omogućujemo vam dolazak na pokaznu radionicu, radi upoznavanja sa radom naše Udruge i prezentacijom programa Phenomena, u terminu prema zajedničkom dogovoru, nakon izvršene prijave za sudjelovanjem u našem projektu.

Projekt Godine nisu važne prepoznao je kao društveno koristan, te podržao putem preporuka i financijski grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Organizator: Phenomena
Datum početka: 04.01.2016.
Lokacija: V Ravnice 10, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Phenomena
Lokacija projekta:V Ravnice 10, Zagreb
Ciljana skupina: osobe treće životne dobi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 04.01.2016
Datum završetka:04.03.2016
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 09-10 15.30-16.30
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Jelena Mareković
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Osobe koje uspiješno završe edukaciju dobivaju Certifikat za Voditelja/icu modela Phenomena za relaksaciju i energetske vježbe u projektu Godine nisu važne
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Održivost projekta Godine nisu važne i širenje djelovanja prema novim korisnicima i izvan Domova za starije osobe.
Očekivani rezultati za volontere: Osvještavanje osobnih potencijala i vrijednosti, usvajanje vještina za podizanje kvalitete životne enrgije, doprinos široj društvenoj zajednici.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.