Gdje sam?

Volontiraj na projektu 'Moje mjesto u zajednici'

U sklopu projekta “Moje mjesto u zajednici” Udruga Prostor rodne i medijske kulture 'K-Zona' će sa suradničkim udrugama 'Domino' i 'Hollaback! Croatia' tijekom druge polovice studenog i prosinca 2015. provoditi istoimeno istraživanje na području Trešnjevke-sjever, kojim se želi ispitati potrebe i probleme građana/ki vezano uz društvenu nejednakost, socijalnu pravdu i razvoj zajednice.

Na glavnim prepoznatim potrebama tijekom 2016. organizirat ćemo aktivnosti u koje ćemo uključivati građane/ke, osnaživati ih i zajedno zagovarati za prioritetne potrebe.

Ovim istraživanjem i aktivnostima želimo doprinijeti stvaranju aktivne lokalne zajednice utemeljene na društvenoj jednakosti, socijalnoj pravdi i dobrom upravljanju, u kojoj svaki građanin/ka, a posebice socijalno isključeni građani/ke i oni u riziku od siromaštva mogu i znaju kako ostvariti svoja socijalna i ljudska prava.

U tu svrhu, pozivamo sve zainteresirane volontere/ke koji/e kao provoditelji/ce istraživanja žele sudjelovati u terenskom anketiranju kroz razgovor s lokalnim stanovništvom, bez kojeg je nemoguće daljne istraživanje – da se odazovu ovom pozivu.

Nakon prijave putem baze VCZ-a mole se volonteri da ispune sljedeći dokument: https://bit.ly/1SZ2yYF

Više informacija potražite ovdje.

Organizator: Prostor rodne i medijske kulture K-zona
Datum početka: 29.11.2015.
Lokacija: Ogrizovićeva 36, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Prostor rodne i medijske kulture K-zona
Lokacija projekta:Ogrizovićeva 36, Zagreb
Ciljana skupina: nedefinirana, svi/e koji žele sudjelovati
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 29.11.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: Prilagodba slobodnom vremenu volontera/ke
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Željka Vučković
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Ispunjavanje on-line prijavnice je obvezno. Za sve upite, nedoumice i dodatne informacije javite se na e-mail zeljka@voxfeminae.net
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uspješno okončanje jedne od faza projekta, što uključuje provedbu 333 ankete na području Trešnjevke-sjever, te prikupljanje stavova korisnika o problemima u kvartu, a sve s ciljem stvaranja aktivne lokalne zajednice.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje anketarskog iskustva, kao i iskustva u radu s korisnicima, te pridonošenje stvaranju aktivne zajednice, smanjenju društvene nejednakosti i povećanju socijalne pravde.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.