Gdje sam?

Vozači kombija u službi pomoći izbjeglicama

 Inicijativa Are You Syrious često je u potrebi za prijevozom većih količina donacija na kraćim relacijama po Zagrebu (iz sladišta u skladište) te ponekad duže relacije od skladišta do lokacija gdje su izbjeglice (Šentilj, Dobova, Slavonski Brod...).

Kako nam se često događa da ne možemo pronaći prijevoz ovim putem želimo izgraditi bazu volontera sa kombijima, kamionima ili većim autima (Caddy, Kangoo i sl.) koji su voljni nam uskočiti s vremena na vrijeme.

Mi pokrivamo troškove goriva i moguće cestarine uz priloženi račun.  Prijavom na ovu poziciju ne obavezujete se da ćete uskočiti svaki puta kad vas nazovemo nego isključivo kad vama odgovara (mi pitamo - vi odlučite, ako možete super, ako ne čujemo se drugom prilikom :) )

Vaš kontakt će se koristiti isključivo za potrebe naše inicijative u svrhu pomoći izbjeglicama. Veselimo se širenju našeg tima volontera i suradnji s dobrim ljudima koji žele (kao i mi) olakšati dugo putovanje i tešku situaciju izbjeglicama.

Organizator: Are You Syrious
Datum početka: 11.11.2015.
Lokacija: Hrvatska i Slovenija, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Are You Syrious
Lokacija projekta:Hrvatska i Slovenija, Zagreb
Ciljana skupina: Izbjeglice
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 11.11.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno, mjesečno
Od - do: POVREMENO
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Posebni zahtjevi: Posjedovanje kombija, kamiona ili većeg vozila (Caddy, Kangoo i sl.)
Kontakt osoba: Krešimir Znika
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Prijavom na ovu poziciju ne obavezujete se da ćete uskočiti svaki puta kad vas nazovemo nego isključivo kad vama odgovara (mi pitamo - vi odlučite, ako možete super, ako ne čujemo se drugom prilikom :) )
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Bolja i brža logistika, što uvelike povećava efikasnost volontera na terenu a samim time više možemo pomoći izbjeglicama.
Očekivani rezultati za volontere: Osjećaj ispunjenosti i korištenje već stečenih vještina i resursa u humanitarne svrhe. Upoznavanje načina rada inicijative u razvoju, povezivanje, druženje i izmjena iskustva sa članovima. Informiranje iz prve ruke o stanju na terenu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.