Gdje sam?

Radni skup "Prema institucionalnom pluralizmu: Razvoj društveno-kulturnih centara"

Zaklada "Kultura nova" organizira Radni skup "Prema institucionalnom pluralizmu: Razvoj društveno-kulturnih centara" koji će se održati u prostorima Gliptoteke HAZU u Zagrebu od 12. do 14. studenog 2015. godine.

Radni skup namijenjen je predstavnicima društveno-kulturnih centara utemeljenih na civilno-javnom partnerstvu i sudioničkom upravljanju, kako onim postojećim tako i onima koji se tek trebaju uspostaviti.

Skup je zamišljen je kao intenzivni interaktivni program u kojem će ključni dionici relevantnih sektora - predstavnici jedinica lokalne samouprave s jedne strane te predstavnici saveza udruga i neformalnih mreža organizacija civilnog društva s druge strane zajednički raditi na unapređenju postojećih i razvoju novih modela društveno-kulturnih centara te raspravljati o potrebnim transformacijama u polju kulturne politike koje bi osigurale institucionalni pluralizam.

Skup će također biti popraćen i prigodnom izložbom koja će biti otvorena za javnost.

Zadaće volontera: pomoć oko postava prostora u kojem će se Skup održati, pomoć u postavljanju i skidanju izložbe, registracija sudionika, pomoć u organizaciji.

Organizator: Zaklada "Kultura nova"
Datum početka: 11.11.2015.
Lokacija: Gliptoteka, Medvedgradska 2, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zaklada "Kultura nova"
Lokacija projekta:Gliptoteka, Medvedgradska 2, Zagreb
Ciljana skupina: Organizacije civilnoga društva koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 11.11.2015
Datum završetka:15.11.2015
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9:00 - 21:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Tamara Zamelli
Web stranica: www.kulturanova.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Angažman volontera doprinijet će kvaliteti organizacije Radnog skupa, a zaposlenicima Zaklade omogućit će lakši i produktivniji rad.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći uvid u temu razvoja društveno-kulturnih centara utemeljenih na civilno-javnom partnerstvu i sudioničkom upravljanju, te pratiti rad ključnih dionika u procesu - predstavnika saveza udruga i neformalnih mreža i predstavnika jedinica lokale samouprave koji će zajednički raditi na unapređenju postojećih i razvoju novih modela društveno-kulturnih centara.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.