Gdje sam?

Novinari za portal Sretna mama

Portal Sretna mama traži volontere (m/ž) (novinarke, ali i sve one koje imaju afiniteta prema novinarskoj djelatnosti) koje bi sudjelovale u radu portala kao suradnice.
Portal je usmjeren na promoviranje tema od interesa majki, zaposlenih majki, samohranih roditelja, žena poduzetnica, općenito žena. Portal također pokriva teme vezane uz aktivnosti, događanja, inicijative koje inspiriraju i motiviraju žensku populaciju.  Vrijeme volontiranja bit će dogovoreno u skladu s mogućnostima volontera. 

Organizator: Sretna mama
Datum početka: 01.11.2015.
Lokacija: Zagreb, Zagreb, Split, Rijeka, osijek, Dubrovnik

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Sretna mama
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb, Split, Rijeka, osijek, Dubrovnik
Ciljana skupina: Žene, majke, samohrane majke, zaposlene majke, žene poduzetnice
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 11 volontera)
Datum početka: 01.11.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno, tjedno, mjesečno
Od - do: 8-13
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Posebni zahtjevi: Ozbiljan pristup radu, novinarske vještine
Kontakt osoba: Ana Mišić
Web stranica: www.sretnamama.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Molimo da se apliciraju ozbiljni kandidati koji su zbilja u mogućnosti sudjelovati na projektu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Stvaranje online ženske platforme na kojoj će se promovirati teme od interesa žena (poduzetnica, majki, zaposlenih majki, samohranih majki). Informiranje o raznim događanjima i incijativama koja su od koristi za žene u smislu poduzetničkog aspekta s naglaskom na edukaciju,zapošljavanje i samozapošljavanje žena.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje vještina u pismenom izražavanju i korištenju online portala, iskustvo u novinarskom poslu,povećanje stupnja informiranosti. Također je moguće zasve one kojima treba da im se izda potvrda organizacije o volontiranju, potvrda o provedenoj praksi. Zainteresirani imaju slobodu pisanja i praćenja događaja na navedene teme, mogu raditi od kuće, a vijesti i fotografije mogu slati mailom, to je dobra praksa, a ujedno mogu pomoći rad udruge

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.