Gdje sam?

Bijela noć u MSU

U subotu će i Zagreb imati parišku Nuit blanche – večer i noć kada su do kasno otvorene kulturne institucije i kada se najširoj publici predstavljaju razni kulturni događaji. Završetak je to Rendez-vous, festivala Francuske u Hrvatskoj.

Tim povodom umjetnički kolektiv HE-HE izvest će svoju poznatu instalaciju Radiant Tree u MSU-u, kao dio izložbe Nepokorena šuma i Radovan Ivšić.

Osim čarobnog, svjetlucavog drveta, tijekom Bijele noći posjetitelji će moći besplatno razgledati i izložbu Nepokorena šuma i Radovan Ivšić, kao i izložbu slikara Zlatana Vehabovića, Temelji u blatu.

Organizator: Muzej suvremene umjetnosti
Datum početka: 26.09.2015.
Lokacija: Av. Dubrovnik 17, Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Muzej suvremene umjetnosti
Lokacija projekta:Av. Dubrovnik 17, Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: svi
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 26.09.2015
Datum završetka:27.09.2015
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 20.00 do 1.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Hanan El Sayed
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Prethodno iskustvo nije uvjet za sudjelovanje. Volonteri će dobiti potvrdu o sudjelovanju u programu otvorenja izložbe i volontiranju u MSU
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Odvijanje programa Bijela noć u MSU uz pomoć volontera i prijatelja MSU-a
Očekivani rezultati za volontere: sudjelovanje u programu Bijela noć u MSU, razgledavanje izložbi, kontakt s originalnim umjetničkim djelima (17. stoljeće do suvremenih djela), druženje s drugim ljubiteljima umjetnosti, stjecanje novih znanja i iskustava u radu u muzejskom i umjetničkom okruženju.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.