Gdje sam?

Kreativno - edukativne radionice za djecu

Kreativni centar "Košnica" organizira kreativno - edukativne radionice (dramske, likovne, plesne radionice, učenje jezika), kreativne radionice za djecu i roditelje te pričaonice bajki i priča, s ciljem poticanja djece na kvalitetno i produktivno provođenje slobodnog vremena kroz igru, zabavu i učenje. Pozivamo zainteresirane odgajatelje, učitelje ili studentice i studente istih i srodnih struka da nam se pridruže te, uz našu pomoć ili samostalno, provode programe ovisno o vlastitim sklonostima i znanju.

Organizator: Kreativni centar "Košnica"
Datum početka: 05.10.2015.
Lokacija: Rudeš, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Kreativni centar "Košnica"
Lokacija projekta:Rudeš, Zagreb
Ciljana skupina: Predškolci i učenici OŠ
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 05.10.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno
Od - do: Prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika
Komunikacijske vještine
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Podučavanje
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama

Sklonost dramskom, likovnom ili plesnom izričaju
Posebni zahtjevi: Ljubav i sklonost prema kreativnom radu s djecom, ozbiljnost i odgovornost prema djeci i vlastitom radu
Kontakt osoba: Tihana Lipovec Fraculj, tihana.fraculj@gmail.com, mob: 098 817 305
Web stranica: www.kosnica.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonteri će iskusiti neposredni rad s grupom djece te će se i sami moći kreativno izražavati izrađujući rekvizite, scenografiju i kostime za završne produkcije.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ako vas zanima rad s djecom, Kreativni centar "Košnica" je pravo mjesto za vas. Imate prilike steći iskustvo i dobro se zabaviti, a naši će mali korisnici biti sretni zbog pomoći koju ćete im svojim radom pružiti.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo u radu s djecom, vođenje radionica prema vlastitim sklonostima volontera, rad uz mentorstvo dramske pedagoginje, asistiranje na postavljanju završnih produkcija, razvijanje kreativnosti, iskustvo rada s grupom.
Komentar organizatora: Molimo da svi zainteresirani, nakon prijave preko baze VCZ-a, pošalju životopis na e-mail:tihana.fraculj@gmail.com. Dodatne info na 098 817 305. Veselimo vam se :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.