Gdje sam?

Centar potpore posvojiteljskim obiteljima

 Udruga za unapređenje kvalitete življenja Let provoditi će u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih i Centrom za socijalnu skrb Zagreb, stručnu pripremu potencijalnih posvojitelja pod nazivom ciklus interaktivnih radionica – SRETNA OBITELJ u ukupnom trajanju od 40 sati.

Kako bismo što više korisnika obavijestili o početku radionica potrebni su nam volonteri koji će postere zalijepiti i letke podijeliti na području Zagreba, točnije u Domovima zdravlja i bolničkim ambulantama.

Profil idealnog volontera je neovisno o spolu osoba koja želi pomoći i aktivno se uključiti u projekt čija je svrha unapređenje skrbi za djecu i posvojiteljske obitelji.

Volonterski rad uključuje rad na terenu, a volonterima će biti osigurano osvježenje. Ukoliko postoji interes volontere koji se uključe u projekt informirat ćemo i educirati o samom prokjektu, odnosno institutu, postupku i provedbi posvojenja u Hrvatskoj, kao i mehanizmima pomoći i podrške posvojiteljskim obiteljima prije, tijekom i nakon posvojenja.

Organizator: Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET
Datum početka: 06.07.2015.
Lokacija: Sokolgradska 86, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET
Lokacija projekta:Sokolgradska 86, Zagreb
Ciljana skupina: potencijalni posvojitelji
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 06.07.2015
Datum završetka:30.10.2015
Broj sati: 20
Učestalost: tjedno
Od - do: 10-14
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Ivana Hrastar
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: ...
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo da će nam volonteri pomoći distribuirati postere i letke kako bi se u radionice uključio što veći broj korisnika.
Očekivani rezultati za volontere: Očekujemo da će se volonteri informirati o postupku posvojenja i mehanizmima podrške i pomoći posvojiteljskim obiteljima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.