Gdje sam?

Volonterski kamp u Pakracu

Udruge Delfin iz Pakraca i MIRamiDA centar iz Grožnjana u suradnji s Centrom za mirovne studije vas pozivaju da se prijavite i uključite u treći zaredom volonterski kamp u Pakracu!

Volonterski kamp traje od 13. do 19. srpnja, svi su troškovi pokriveni. Tema kampa ove su godine nacionalne manjine, boravi se u planinarskom domu Omanovac (https://www.omanovac.hr/tusevi/), a radi na nekoliko lokacija u blizini. Osim rada, volonteri/ke će sudjelovati u organizaciji konferencije o manjinama u Pakracu, a imati će i nešto slobodnog vremena :)

Volonterke/i će raditi na uređenju okoliša, postavljanju nadstrešnice na autobusnom stajalištu za đake, pomoći socijalno ugroženim obiteljima. Neki će poslovi zahtijevati fizičku spremnost, no ne tražimo fizički snažne osobe. Lokacije su sela Kraguj, Kusonje te grad Pakrac.

Organizator: Centar za mirovne studije
Datum početka: 13.07.2014.
Lokacija: Planinarski dom Omanovac, Pakrac

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za mirovne studije
Lokacija projekta:Planinarski dom Omanovac, Pakrac
Ciljana skupina: mladi 18 - 30
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 13.07.2014
Datum završetka:19.07.2015
Broj sati: 8
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 8.00 - 13.00; 17.00 - 20.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Goran Božičević
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Želja nam je da ovaj Kamp podrži kako pozitivne procese u Pakracu tako, kroz pozitivne primjere i u ostatku Hrvatske i regije. Nacionalne manjine su najbolji mostovi suradnje među državama, ali i test prava i sloboda cijeloga društva, uključujući i većinsko stanovništvo. Volonterke/i će se svakodnevno susretati sa žiteljima ovoga kraja, a planirana je i za javnost otvorena Konferencija o ulozi nacionalnih manjina u Izgradnji mira te već tradicionalni roštilj i druženje na Omanovcu na samom kraju Kampa. Filmovi s prvog Kampa dostupni su na : http://www.youtube.com/watch?v=il52LgRZqGk http://www.youtube.com/watch?v=YPFOzyMZ36w http://www.youtube.com/watch?v=zfp9hxbWzxU a TV reportaža s drugog Kampa na: http://www.hrt.hr/enz/prizma/251113/ Emisija PRIZMA od 19.7.2014. prilog počinje oko 20 min 28 sekundi. Ako imaš između 18 i 30 godina, smetaju te nasilje i diskriminacija, zanima nenasilje, aktivni stav prema sebi i drugima, ne voliš rat a želiš doprinijeti izgradnji stabilnog mira, voliš druženja i nova prijateljstva, u dobroj si fizičkoj i psihičkoj kondiciji – Prijavi se!
Očekivani rezultati za volontere: Vještine suradnje, timskog rada, donošenja odluka, rada u zajednici, organizacije sastanaka. Znanja o nacionalnim manjinama RH, gradu Pakracu.
Komentar organizatora: Program kampa, uz prijavu na dnu stranice, prijavnica i poziv nalaze se na stranici http://www.cms.hr/hr/najave-dogadaja/prijave-za-volonterski-kamp-u-pakracu

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.