Gdje sam?

LJETO U MSU: volontiranje na koncertima

 


Ljeto u MSU program je tijekom lipnja i srpnja svake subote, kada će  MSU svojim posjetiteljima omogućiti tri različita sadražaja: koncert, film i izložbu. Program počinje u petak 12. lipnja u Muzeju suvremene umjetnosti.
Tog će dana na otvorenju ovogodišnjeg Ljeta u MSU-u nastupiti Kawasaki 3P, već sljedeći dan Majke, a svake od sljedećih pet subota Zabranjeno pušenje, Edo Maajka, Zoran Predin sa svojim Lačnim Franzom, pa vječni prvaci avangarde Laibach i za kraj 18. srpnja, kultni Električni orgazam.
Prije koncerata u Art-kinu Metropolis prikazivat će se svake subote najnoviji nagrađivani filmovi, te uz film i koncert biti će otvorena i izložba Bauhaus.

Dužnosti volontera:

Pomoć u organizaciji i pripremi koncerata: volonteri bi pomagali bendovima u donošenju i postavljanju opreme na binu, postavljanju ograde.*  Volonteri bi isto tako pomagali u pospremanju opreme i ispraćanju gostiju po završetku koncerta.

*Napomena: riječ je većinom o lakšim fizičkim poslovima jer se koriste kolica i liftovi za prijenos opreme. Samo se mali dio posla odnosi na dizanje težih stvari.

Volonteri će imati priliku steći iskustvo u organizaciji koncerata, pobliže upoznati unutrašnjost zgrade MSU-a, družiti se s bendovima i organizatorima, te će dobiti besplatnu ulaznicu za sve koncerte, filmove i izložbu u sklopu programa Ljeto u MSU.

Početak volontiranja: petak 12.06 od 13h

Vrijeme: od 12.06. do 18.07.

Smjene: subotama od 13h do 01:30h u dvije smjene

Broj volontera: 8

Kontakt osoba: Krešimir Znika, 0992381984, wwcolective@gmail.com

Organizator: Muzej suvremene umjetnosti
Datum početka: 12.06.2015.
Lokacija: Av. Dubrovnik 17, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Muzej suvremene umjetnosti
Lokacija projekta:Av. Dubrovnik 17, Zagreb
Ciljana skupina: mladi
Ciljani broj volontera:8 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 12.06.2015
Datum završetka:18.07.2015
Broj sati: 6
Učestalost: tjedno
Od - do: od 13.00 do 1:30
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Krešimir Znika, wwcolective@gmail.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Održavanje programa Ljetno u MSU! uz pomoć volontera kod organizacije i pripreme pojedinih koncerata.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će imati priliku steći iskustvo u organizaciji koncerata, pobliže upoznati unutrašnjost zgrade MSU-a, družiti se s bendovima i organizatorima, te će dobiti besplatnu ulaznicu za sve koncerte, filmove i izložbu u sklopu programa Ljeto u MSU.
Komentar organizatora: Kontakt osoba: Krešimir Znika, 0992381984, wwcolective@gmail.com

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.