Gdje sam?

ZAGREB TANGO SALON

 

Projekt „Samo Tango“ u okviru kojeg se održava manifestacija 1. Zagreb Tango Salon pokrenuti je s ciljem demonstriranja i promoviranja Argentinskog tanga u modernom društvu. Filozofija tanga očituje se kao poveznica koja ne poznaje kulturne ili etničke razlike, već stremi stvaranju sinergije ljudi u različitim dijelovima svijeta, različitog kulturnog nasljeđa.


Pri izboru umjetnika za prvi Zagreb Tango Salon željeli smo istaknuti upravo taj aspekt, pozivajući umjetnike iz matične zemlje tanga i iz drugih zemalja.
S mladim argentinskim plesnim parom Samanthom Anahi i Santiagom Fina, iz Buenos Airesa, dogovorili smo suradnju na radionicama, prezentacijama, demonstracijama i plesnim priredbama. Odabir glazbe povjerili smo Xeniji Mikhailov iz Tel Aviva i Darku Vićentijeviću iz Beograda, koji uživaju veliki ugled među poznavateljima i ljubiteljima Argentinskog tanga.


Tražimo voljne, okretne, komunikativne volontere koji bi nam pomogli u organizaciji Zagreb Tango Salona. Poslovi su raznovrsni: rad na ulazu, postavljanja tehnike, vođenje gostiju po gradu, pripremanje dvorane, raspremanje dvorane, čišćenje...i mnogo drugih sitnih stvari što organizaciju ovakvih manifestacija čini mogućim.

Organizator: Limunada
Datum početka: 28.05.2015.
Lokacija: Voćarska 71, ZAGREB

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Limunada
Lokacija projekta:Voćarska 71, ZAGREB
Ciljana skupina: PLESAČI svih dobnih skupina i vještine plesa
Ciljani broj volontera:9 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 28.05.2015
Datum završetka:31.05.2015
Broj sati: 3
Učestalost: svakodnevno
Od - do: popodnevni i večernji sati
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski, Drugi jezici
Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: Španjolski
Kontakt osoba: Jasna Butuči
Web stranica: www.samotango.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Zagreb Tango Salon će se održavati na više lokacija u strogom centru Zagreba.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: U svjetlu šturih i rijetkih događanja vezanih uz Argentinski tango, projekt će zagrebačkoj publici ponuditi dugo čekano osvježenje, te stalnu postavu internacionalno relevantnih događanja kojima će se poticati druženje i upoznavanje kulturnih vrijednosti Hrvatske i drugih zemalja iz kojih će stizati gostujući umjetnici i plesači.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će kroz ugodnu admosferu naučiti puno o organizaciji manifestacija ovakve vrste, o kulturi Argentinskog tanga, riječi poput "ronda", "tanda", "tangeros", "milonga" neće im više biti nepoznanica, moći će zaviriti "iza pozornice" maestra, vježbati španjolski s našim gostima i upoznati običaje koji pri susretu i oproštaju završavaju "abrazo" - zagrljajem.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.