Gdje sam?

"Izgradimo eko vrt u Dugavama“

Dragi volonteri i volonterke,

Volonterski centar Zagreb i Dom za odgoj djece i mladeži Zagreb u sklopu manifestacije „Hrvatska volontira“ organiziraju volontersku akciju za korisnike Doma pod nazivom „Izgradimo eko vrt u Dugavama“.

Kroz dva dana korisnici doma i volonteri uređivati će dio dvorišta na kojem će nakon zajedničkih napora niknuti eko vrt i komposter. Volonterski poslovi će uključivati štihanje, motikanje, gnojenje zemlje, početnu sadnju i naravno, puno dobre zabave :)

Također, biti će organizirana radionica izrade kompostera. Komposter će ostati korisnicima doma na korištenje, a svim volonterima neprocjenjivo znanje kako napraviti svoj vlastiti komposter.

Nakon završnih radova u vrtu, 21. svibnja, organizirat će se druženje za sve volontere i korisnike doma uz prigodan ručak.

Pozivamo sve koji su zainteresirani za ekologiju i održivi razvoj, a uz to žele doprinjeti izgradnji svoje zajednice i podariti korisnicima Doma za djecu i mladež novu aktivnost za provođenje slobodnog vremena da se prijave za volontiranje!

Veselimo se druženju s vama,
Vaš VCZ :)

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 20.05.2015.
Lokacija: Ulica sv. Mateja 70a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Ulica sv. Mateja 70a, Zagreb
Ciljana skupina: korisnici Doma za odgoj djece i mladeži, Dugave
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 20 volontera)
Datum početka: 20.05.2015
Datum završetka:21.05.2015
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-16
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: Daria Jandrečić i Iva Čuka
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Izradnja eko vrta za štićenike Doma za odgoj djece i mladeži Zagreb, uz dobru zabavu i priliku za učenje.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: -
Očekivani rezultati za volontere: Pozitivna atmosfera uz rad pod vodstvom stručnih osoba za uređenje eko vrtova i izgradnju kompostera.
Komentar organizatora: Pokriveni troškovi gradskog prijevoza i osiguran obrok. Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati oba dana akcije,a htjeli bi, molimo da se u tom slučaju javite na mail: info@vcz.hr

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.