Gdje sam?

Zapruđe uživo 2015

 ZAprude uzivo 2015

Ove godine navršava se 16 godina od kako je obnovljena tradicija održavanja manifestacije pod nazivom „Zapruđe uživo“ (Dani Zapruđa). Radi se o najdugovječnijem open air rock festivalu u Novom Zagrebu koji svoje korijene nalazi još u 70. godinama prošlog stoljeća. Koncept festivala je dvodnevno druženje ispred velike pozornice na trgu Ivana Meštrovića, a program obuhvaća nastupe vrtićke i školske djece u prijepodnevnim satima, u poslijepodnevnim, prvo mladih i neafirmiranih rock skupina, da bi večer završila s nastupom nekog od afirmiranih domaćih ili stranih izvođača.

Za ovu godinu, nakon krizom uzrokovanih porođajnih muka, opet smo pripremili temelje za fantastični provod. Tako će na našoj opet velikoj pozornici plesati će Irish Maiden pa Walde i Shimy, a svirati (ne redom i ne prema važnosti): Fila, Only Once, Kiki & The Bandits, Abnor Malan, ČKD Praha, Phantasmagoria, Exit, The Tycoons, Moonshine, Komedija, Kabriolet Karavan, Crossovers bend, Široke Ulice, Big Strip Gorilla, Noćni Moro, Marko & Darko.

Šlag na subotnjoj torti biti će Barbari iz Pule i Ballbraekersi koji prže AC/DC covere.

U nedjelju, završavamo s trenutno najvećom domaćom rock atrakcijom - LET3.

 Aktivnosti koje očekujemo od volontera su pomoć pri organizaciji, briga o gostima i izvođačima, održavanje higijene po završetku dnevnog programa, asistencija pri inspicijenciji na pozornici, dijeljenje promotivnih materijala i programa i sl.

Organizator: Udruga građana Zapruđe
Datum početka: 15.05.2015.
Lokacija: Meštrovićev trg bb, Zagreb - Zapruđe

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga građana Zapruđe
Lokacija projekta:Meštrovićev trg bb, Zagreb - Zapruđe
Ciljana skupina: Građani Zagreba
Ciljani broj volontera:11 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 15.05.2015
Datum završetka:17.05.2015
Broj sati: 3
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10 - 24
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Željko Rajković
Web stranica: www.zaprudje.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Zapruđe uživo - KULT 2014 jedan je od rijetkih, ako ne i jedini kulturni događaj u Novovm Zagrebu koji građanima omogućuje besplatnu konzumaciju atraktivnih i aktualnih urbano-kulturnih događaja, što je i cilj ovog projekta.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri mogu stjecati iskustva u organizaciji projekata s velikim brojem sudionika, komunikaciji i vježbanju stranih jezika kao i upoznavanje brojnih vršnjaka s interesom za kulturna zbivanja.
Komentar organizatora: Svi će volonteri biti nagrađeni prigodnim poklonima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.