Gdje sam?

Vozač po gradu Zagrebu i šire

Tražimo simpatičnog vozača/vozačicu s vlastitim vozilom (nije bitna veličina nego da ima četiri kotača).

S našim predstavama za djecu putujemo pretežno po Zagrebu i okolici, ali i diljem Lijepe Naše. Uvijek ide još jedna ili dvije osobe, rijetko kad tri.

Volonter bi trebao voziti od točke A do točke B a sve se to lijepo unaprijed dogovorimo. Na putu se dobije osvježenje a ako je put dulji - slijedi i ukusni ručak :)

Putovanja su pretežno ujutro i to radnim danom, ali ponekad zna biti i vikendom. Idemo u vrtiće i škole, a ponekad i u Centre za kulturu.

Organizator: Udruga gluhih osoba
Datum početka: 13.04.2015.
Lokacija: Park Stara Trešnjevka bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga gluhih osoba
Lokacija projekta:Park Stara Trešnjevka bb, Zagreb
Ciljana skupina: djeca i mladi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 13.04.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno, mjesečno
Od - do: ovisi, pretežno radni dani
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Kontakt osoba: Lana Bitenc
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: H I T N O!!! 15.4.(sri) + 16.4. (čet) vozač/vozačica s automobilom potrebni, oba dva dana: iz Zagreba u Sesvete (natrag u Zagrebu smo do podne), radi bržeg kontakta, molimo nazovite ili pošaljite SMS: 091 781 51 05 (Lana)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Steći nove prijatelje i ljude dobre volje koji su nam voljni pomoći jer još uvijek nemamo svoj automobil.
Očekivani rezultati za volontere: Iznimno iskustvo da se direktno sudjeluje na postavljanju predstave 8scenogrqfija) i da se mogu gledati predstave za djecu, te upoznati još mnogo simpatičnih ljudi diljem RH, a ono što je najbitnije i upoznati je jer putujemo i po malenim selima i gradićima gdje nas djeca željno očekuju.
Komentar organizatora: Vedar duh i osmijeh. To tražimo i nudimo isto.Ostalo sve imamo, pa ako volite kratka ili dulja putovanja, javite nam se i uživat ćete s našom dobrom i već uhodanom ekipom.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.