Gdje sam?

Poligoni za tjelesnu aktivnost školske djece

Ponuditi set didaktičke opreme kroz projekt "Poligon za tjelesnu aktivnost školske djece" kao alternativu tj. dodatni program za provedbu nastave tjelesne i zdravstvene kulture u matičnim osnovnim školama Republike Hrvatske koje nemaju potrebne materijalne, tehničke i prostorne uvjete za provedbu iste, a s ciljem održavanja, unapređenja i promicanja zdravlja i tjelesne aktivnosti.

Za uspješnu provedivost programa izrađen je i priručnik za samostalnu primjenu učiteljima u provedbi alternativne nastave. Poligon za tjelesnu aktivnost školske djece je sastavljen od 25 elemenata koji su po svom sastavu, oblicima, dimenzijama i svojstvima optimirani za navedenu namjenu, a istovremeno omogućuju jednostavno rukovanje i transport.

S obzirom da Hrvatski zavod za javno zdravstvo nema službu za transport i skladištenje (istovar robe)potrebna nam je pomoć volontera (2-4 volontera)pri istovaru i skladištenju navedene opreme. Kroz nekoliko mjeseci dobiti ćemo i ostatak opreme (sada dolazi 20 kompleta, a kasnije 80) koja će biti donirana navedenim školama u svrhu unaprjeđenja nastave TZK i tada ćemo također zatražiti Vašu pomoć.

Nadam se da ćete biti u mogućnosti odazvati se našem pozivu i pomoći nam da zajedno omogućimo našim mališanima da premoste prostorno-materijalne probleme i redovito vježbaju. Hvala

Organizator: HRVATSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Datum početka: 11.02.2015.
Lokacija: ROCKEFELLEROVA 7, ZAGREB

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): HRVATSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO
Lokacija projekta:ROCKEFELLEROVA 7, ZAGREB
Ciljana skupina: Djeca od 7-11 godina
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 11.02.2015
Datum završetka:22.12.2015
Broj sati: 1
Učestalost: godišnje
Od - do: 10-12
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: Muškarci
Kontakt osoba: Slaven Krtalić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: -
Očekivani rezultati za volontere: -
Komentar organizatora: Uz prijavu, molim Vas kontaktirajte dr. sc. Slavena Krtalića na mobitel 091/ 22 08 972 ukoliko ste u mogućnosti poslati volontere. Hvala i pozdrav.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.