Gdje sam?

Osobe za Google AdWords oglašavanje

Tražimo volontere za osmišljavanje i vođenje Google AdWords kampanja za udruge.Bilo bi poželjno da je upoznat s Google AdWords oglašavanjem ali nije uvjet.Volonteri će dobiti potrebnu edukaciju na području online marketinga te steći potrebne vještine za samostalnu organizaciju,uređenje i vođenje kampanje.

Organizator: Interdisciplinarni centar za kvalitetu življenja „Životni potencijal“
Datum početka: 23.01.2015.
Lokacija: Ivanićeva 27, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Interdisciplinarni centar za kvalitetu življenja „Životni potencijal“
Lokacija projekta:Ivanićeva 27, Zagreb
Ciljana skupina: Svi radno sposobni
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 23.01.2015
Datum završetka:01.06.2015
Broj sati: 40
Učestalost: svakodnevno
Od - do: Prema potrebi
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Kuzma Žuvela
Web stranica: http://lifepotential.org/hr/marketing-za-udruge/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Razvitak ljudskog potencijala kroz metode: NLP (Neuro lingvističko programiranje), Life coaching, Business coaching, Psihološko savjetovanje. Osim seminara i individualnih konzultacija, provodit ćemo edukaciju iz ovoga područja za sve studente, mlade profesionalce i sve druge osobe koji se žele razvijati u ovome smjeru. Cilja nam je omogućiti edukaciju iz raznih fondova kako bi im olakšali put od edukacije do traženja posla u željenom području. Mindfulness - vježbe i tehnike (yoga, meditacija) za poboljšanje emocionalne i fizičke dobrobiti.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći znanje na području online marketinga i Google AdWords oglašavanja te usavšiti svoje organizacijske i radne vještine.
Komentar organizatora: Drugi bitan segment kojim bi se udruga bavila je marketing s naglaskom na socijalno poduzetništvo i neprofitne organizacije.Želimo oglašavati i poticati socijalno poduzetništvo kroz kanal online marketinga.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.