Gdje sam?

Osobe za administrativne poslove i projekte

Tražimo volontere koji bi sudjelovali u praćenju i pronalaženju prikladnih natječaja te drugih izvora financiranja interesantnih za udrugu, pisanju projektnih prijedloga i drugim administrativnim aktivnostima.

Organizator: Interdisciplinarni centar za kvalitetu življenja „Životni potencijal“
Datum početka: 26.01.2015.
Lokacija: Ivanićeva 27, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Interdisciplinarni centar za kvalitetu življenja „Životni potencijal“
Lokacija projekta:Ivanićeva 27, Zagreb
Ciljana skupina: Svi radno sposobni
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 11 volontera)
Datum početka: 26.01.2015
Datum završetka:01.06.2015
Broj sati: 20
Učestalost: tjedno
Od - do: Ovisno o mogućnostima
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Prikupljanje sredstava
Kontakt osoba: Kuzma Žuvela
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Razvitak ljudskog potencijala kroz metode: NLP (Neuro lingvističko programiranje), Life coaching, Business coaching, Psihološko savjetovanje. Osim seminara i individualnih konzultacija, provodit ćemo edukaciju iz ovoga područja za sve studente, mlade profesionalce i sve druge osobe koji se žele razvijati u ovome smjeru. Cilja nam je omogućiti edukaciju iz raznih fondova kako bi im olakšali put od edukacije do traženja posla u željenom području. Mindfulness - vježbe i tehnike (yoga, meditacija) za poboljšanje emocionalne i fizičke dobrobiti. Drugi bitan segment kojim bi se udruga bavila je marketing s naglaskom na socijalno poduzetništvo i neprofitne organizacije.Želimo oglašavati i poticati socijalno poduzetništvo kroz kanal online marketinga.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ostvarivanje ciljeva projekata i upoznavanje društva i zajednice sa radom udruge.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će kroz svoj angažman imati priliku razvijati vještine i praksu u sustavu EU fondova i europskih javnih politika - istraživačke,komunikacijske i organizacijske vještine te također sudjelovati u svim našim tematskim radionicama prema izboru.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.