Gdje sam?

Poziv na Internship program 2015. godine

Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte - IRPEU organizira jednogodišnji internship program te stoga pozivamo visoko motivirane i zainteresirane studente završnih godina fakulteta društveno-humanističkog usmjerenja za sudjelovanje u Internship programu IRPEU, u razdoblju od siječnja 2015. do siječnja 2016.

Organizator: Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte - IRPEU
Datum početka: 22.01.2015.
Lokacija: Almeria centar, Vukovarska 284, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte - IRPEU
Lokacija projekta:Almeria centar, Vukovarska 284, Zagreb
Ciljana skupina: Studenti diplomskih studija
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 22.01.2015
Datum završetka:31.12.2015
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 4-12
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: Mia Pavlica
Web stranica: www.eu-projekti.info
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Prijava se sastoji od životopisa i kratkog eseja (max. 300 riječi)u kojem je potrebno opisati vlastitu projektnu ideju koja bi se mogla financirati iz EU fondova (minimalno navesti ciljeve, rezultate i aktivnosti. Uz prijavu na projekt svu dokumentaciju je potrebno slati isključivo mailom na adresu internship@eu-projekti.com. Natječaj je otvoren do 22. siječnja 2015.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: - pet raspoloživih mjesta (s mogućnošću proširenja) - mogućnost stalnog zaposlenja
Očekivani rezultati za volontere: - stjecanje iskustva za praktičnu primjenu znanja stečenih u dosadašnjem obrazovanju - najmanje četiri edukacije (Medijski trening, Pretraživanje i pisanje natječaja, Strukturni fondovi u razdoblju od 2014.-2020., Metodologija upravljanja projektnim ciklusom) - mogućnost sudjelovanja na jednodnevnim edukacijama u organizaciji EU PROJEKATA - svi potrebni resursi za oblikovanje ideja u projektne prijedloge koje je moguće prijaviti na natječaje za bespovratna sredstva - mogućnost pohađanja jednog od programa na Učilištu EU PROJEKTI - razvijanje vještina i praksu u sustavu EU fondova i europskih javnih politika - razvijanje istraživačkih, organizacijskih i komunikacijskih vještina - posjet institucijama poput Sabora, Ureda predsjednika RH te hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu - ljetna praksa u uredu predsjednika (za najangažiranije interne) - rad u ugodnom i poticajnom okruženju

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.