Gdje sam?

Snimanje filma: dječji dijabetes iz druge perspektive

 U siječnju 2015. godine u suradnji s Fade in (emisija Direkt) na profesionalnoj razini snimamo kratki dokumentarni film o dječjem dijabetesu iz druge perspektive. Film bi prema planu trebao biti objavljen do ožujka 2015. godine. Cilj je senzibilizacija javnosti prema djeci i mladima oboljelima od autoimune bolesti - dječjeg dijabetesa, edukacija javnosti te prikazati život oboljelog djeteta na drukčiji način, iz perspektive aktivne svakodnevnice oboljele djece i iz perspektive promatrača (manje ili više educiranog) u pozitivnom ozračju. Film se snima u Zagrebu.

Prema trenutnim prijavama u snimanju sudjeluje četvero djece, od 3 do 7 godina, dvije curice i dva dječaka.

Za prikaz perspektive promatrača: tražimo tri (ili više) volontera koji će za potrebe filma dati izjave.

Volonteri trebaju imati iskustvo rada s djecom ili imati afinitet prema radu s djecom, odnosno sadašnji ili budući dadilje, odgajatelji, učitelji, nastavnici, profesori, treneri, voditelji radionica i sl... Tražimo iskrene, komunikativne i otvorene osobe oba spola koji se žele educirati o dječjem dijabetesu (osnove, komunikacijom i susretom s obitelji djeteta oboljelog od dijabetesa) te razgovarati pred kamerama za potrebe filma. (Za sada prikaz izjava zamišljamo slično kao u emisiji Generacija Y). Zahtjev je također da se radi o odgovornim osobama koji će se prijavom obavezati na sudjelovanje.

Uz prijavu na projekt, volonteri se trebaju javiti na mail udruge 3L: kontakt@slatkikosecer.com s kratkim životopisom, odnosno osobnim podacima, kontakt telefonom i osobnom fotografijom (kvaliteta nije bitna).

Detalje snimanja dogovaramo te će volonteri o vremenu snimanja, točnoj lokaciji i sl. detaljno naknadno biti obaviješteni. Susret edukacije organizirat ćemo u dogovoru prije termina snimanja.

Za sva dodatna pitanja i informacije obratite se na: kontakt@slatkikosecer.com

Organizator: Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Datum početka: 15.01.2015.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za skrb djece s posebnim zdravstvenim potrebama 3L
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: javnost
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 15.01.2015
Datum završetka:01.03.2015
Broj sati: 12
Učestalost: godišnje
Od - do: prema dogovoru s volonterom
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Podučavanje
Briga i njega osoba

afinitet prema radu s djecom
Posebni zahtjevi: iskrene, komunikativne, otvorene i odgovorne osobe oba spola
Kontakt osoba: Zrinka Babić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Edukacija i senzibilizacija javnosti o dječjem dijabetesu, prikaz teme iz druge perspektive
Očekivani rezultati za volontere: Edukacija o dječjem dijabetesu (susret s obitelji), sudjelovanje u profesionalnom snimanju dokumentarnog filma namijenjenog javnosti
Komentar organizatora: Nisu pokriveni troškovi volontiranja, snimanje u Zagrebu, dan edukacije dogovorno prije termina snimanja, detalji o danu, vremenu i točnoj lokaciji snimanja naknadno

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.