Gdje sam?

"Moj glas protiv nasilja! / My Voice against Violence!"

Ženska soba - Centar za seksualna prava provodi poludnevnu radionicu naziva "Seksualno nasilje" namijenjenu mladim, nezaposlenim djevojkama i ženama. Tema poludnevne radionice su problematika seksualnog nasilja te "Protokol o postupanju u slučaju seksualnog nasilja". Namjera radionice je povećati razinu znanja i osviještenosti o navedenoj problematici. Po završetku sudjelovanja na radionici volonterkama će se pružiti mogućnost uključenja u volonterski rad Ženske sobe.

Sve zainteresirane sudionice se mole da pošalju prijavu i CV na e-mail zenska.soba@zenskasoba.hr .

Poludnevna radionica je sastavni dio projekta Ureda za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske „Moj glas protiv nasilja“/“My voice against violence“ koji financijski podržava Europska unija (u okviru Programa Zajednice za zapošljavanje i socijalnu solidarnost – PROGRESS). Projekt se odvija u suradnji s dvije partnerske organizacije: Ženska soba – Centar za seksualna prava i CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje.

Organizator: Ženska soba - Centar za seksualna prava
Datum početka: 13.12.2014.
Lokacija: Frankopanska 1, 10 000 Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Ženska soba - Centar za seksualna prava
Lokacija projekta:Frankopanska 1, 10 000 Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Mlade, nezaposlene djevojke i žene do 30 godina
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 13.12.2014
Datum završetka:13.12.2014
Broj sati: 4
Učestalost: godišnje
Od - do: 10.00 - 14.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Antonija Hojt Ilić
Web stranica: www.zenskasoba.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: -
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Ženska soba - Centar za seksualna prava će provedbom radionice osvijestiti i senzibilizirati mlade, nezaposlene djevojke i žene o problematici seksualnog nasilja te pobliže upoznati s dokumentom "Protokol o postupanju u slučaju seksualnog nasilja". Na ovaj način će se i steći poznanstvo s mladim ženama i djevojkama s kojima postoji mogućnost daljnje suradnje te uključenja u volonterski rad u organizaciji Ženska soba - Centar za seksualna prava.
Očekivani rezultati za volontere: Mlade žene i djevojke koje će sudjelovati na poludnevnoj radionici steći će znanje o problematici seksualnog nasilja te se upoznati s važnim dokumentom "Protokol o postupanju u slučaju seksualnog nasilja".
Komentar organizatora: Poludnevnu radionicu će voditi Antonija Hojt Ilić (voditeljica edukacijskih programa, socijalna pedagoginja), i Paula Zore (prof. komparativne kjiževnosti i povijesti. Sudionicama poludnevne radionice izdavat će se potvrda o sudjelovanju po završetku edukacije.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.