Gdje sam?

Dodjela nagrada CloseUp film festivala

Filmski festival kreativnog dokumentarnog filma „ClosEUp/Europa izbliza“ došao je svom kraju. 15. prosinca 2014. će se u prostorijima Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj .Na Festivalu su voditelji i sudionici projekata ispričali kroz osobne doživljaje o počecima, provedbi i iskustvima upravljanja projektima kroz 20 kratkih dokumentarnih filmova. Ovim se eventom nagrađuju najbolji filmovi.
Volonteri bi pomagali oko pripreme dvorane, postavljanja plakata, organizacije sjedenja, popisa gostiju, docekivanja gostiju za festival, prikupljanje popisne liste, te ostalih poslova koji mogu spasti pod pomoć oko organiziranja dodjele nagrada filmskog festivala.

Organizator: IRMO
Datum početka: 15.12.2014.
Lokacija: Ulica Augusta Cesarca 4, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): IRMO
Lokacija projekta:Ulica Augusta Cesarca 4, Zagreb
Ciljana skupina: Građani
Ciljani broj volontera:8 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 15.12.2014
Datum završetka:15.12.2014
Broj sati: 4
Učestalost: godišnje
Od - do: 10 - 14
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Antonio Pasalic
Web stranica: http://www.closeup-filmfestival.eu/closee_up-project/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Prema istraživanju javnog mnijenja u Hrvatskoj, otkriva se slabo poznavanje instrumenata pomoći EU. Filmski festivali su bili otvoreni svima – poslovnoj zajednici, poljoprivrednicima, nevladinim organizacijama, poduzetnicima, domaćicama, nezaposlenima, studentima, učenicima, mlađima i starijima. Ideja je raspršiti predrasude o EU široj javnosti , posebice onima koji imaju najmanje znanja o tome i ograničen pristup internetu. Završno festivalsko događanje će se održati u Zagrebu, 15.12.2014.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Promicanje svijesti o EU fondovima, te poticaj okoline na njihovo korištenje.
Očekivani rezultati za volontere: Organizacijske, komunikacijske vještine, provođenje evenata, itd.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.