Gdje sam?

MIMO - Medijski Inventar Muzičkih Originala

 

Projekt MIMO – Medijski Inventar Muzičkih Originala (https://www.facebook.com/MIMO.com.hr ) je ciklus koncerata u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU) s izravnim prijenosom na Hrvatskom radiju – 1. program i video streamingom na internet stranicama. Koncerti se održavaju svake prve nedjelje u mjesecu.

Opći cilj projekta je osigurati vidljivost i kontinuirani razvoj autentičnog glazbenog stvaralaštva u Hrvatskoj te doprinijeti izgradnji hrvatske glazbene scene koja uspješno prati europske trendove.

Projekt provodi udruga Vibra u partnerstvu s HRT-om i MSU-om te Grafičkom školom Zagreb. Projektom se teži doprinijeti pozitivnim promjenama na hrvatskoj glazbenoj sceni, podizanju vidljivosti i morala glazbenih autora kao i obogaćivanju dokumentirane građe za javne medije.

Volonterski zadaci uključuju pomoć u distribuciji promotivnih materijala: Ljepljene plakata po srednjim školama i fakultetima 10 dana prije koncerta i djeljenje letaka na dan koncerta. Prisustvovaje na samom koncertu.

Organizator: Udruga ViBRa
Datum početka: 23.02.2015.
Lokacija: MSU- Avenija Dubrovnik 17, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga ViBRa
Lokacija projekta:MSU- Avenija Dubrovnik 17, Zagreb
Ciljana skupina: srednjošlolci i mladi
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 23.02.2015
Datum završetka:01.03.2015
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: 09h do 19h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Krešimir Znika
Web stranica: https://www.facebook.com/MIMO.com.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Volonteri sami biraju vrijeme volontirana između 09h i 19h osim na dan koncerta koji je 07.12. kada se volontira od 17h do 20h. Svi volonteri će dobiti besplatne ulaznice da prisustvuju koncertu gdje će najbolje osjetiti plod svoga rada, upoznati ostatak tima i u opuštenom druženju doznati više o glazbenicima, organizaciji koncerata i stvaranju glazbe.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Povečan broj srednjoškolaca koji prate domaću alternativnu glazbenu scenu i njihovo uključenje u stvaranju/kreiranju nove glazbe. Upoznavanje mladih sa kulturnom baštinom Hrvatske koja prolazi mimo šire javnosti i glavnih medija.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo u organizaciji koncerata, upoznavanje sa glazbenicima i procesom stvaranja glazbe. Nove spoznaje o kulturnoj baštini Hrvatske koja prolazi mimo šire javnosti i glavnih medija.
Komentar organizatora: -

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.