Gdje sam?

Administrativna pomoć udruzi Roditelji u akciji - RODA

Udruga RODA skupina je zainteresiranih građanki i građana koja se zauzima za dostojanstvenu trudnoću, roditeljstvo i djetinjstvo u Hrvatskoj.

Svojim djelovanjem postali smo prepoznati u javnosti u područjima ostvarivanja prava na adekvatnu rodiljnu naknadu i prava na rodiljni dopust, medicinski potpomognute oplodnje, trudnoće i poboljšanja uvjeta rađanja, promociji, edukaciji i savjetovanju o dojenju, edukaciji i podršci roditeljima i budućim roditeljima, sigurnosti djece u prometu te zagovaranju prava djeteta i roditelja za vrijeme bolničkog liječenja djeteta. U svim područjima rada trudimo se djelovati u više smjerova – informirati i educirati ciljane skupine društva, aktivno (i aktivistički) utjecati na promjene sustava te utjecati na strukture vlasti kako bi se stvorili infrastrukturni, zakonski i ostali preduvjeti promjena koje smatramo nužnima u ostvarenju naše vizije.


Trebamo pomoć u izvršenju administrativnih i uredskih poslova vezanih uz trenutno aktivne projekte koje provodimo.

Organizator: Udruga Roda
Datum početka: 19.10.2014.
Lokacija: Čanićeva 14, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Roda
Lokacija projekta:Čanićeva 14, Zagreb
Ciljana skupina: roditelji, institucije koje se bave problemima roditelja i osjetljivih skupina roditelja
Ciljani broj volontera:8 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 19.10.2014
Datum završetka:25.10.2014
Broj sati: 16
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 8-16
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: -
Kontakt osoba: Ivana Zanze, roda@roda.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Potrebna nam je dvodnevna administrativna pomoć oko administrativnih poslova udrugevezanih uz trenutno aktivne projekte - pakiranje pošiljaka, slanje dopisa fax uređajem, i sl.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pravovremeno poslane informacije i materijali, ciljanim skupinama i suradnicima u projektu (osjetljive skupine roditelja, institucije koje se bave podrškom osjetljivim skupinama), nužne za provođenje projekata.
Očekivani rezultati za volontere: Zadovoljstvo doprinošenju provedbi projekata, upoznavanje s projektima, mogućnost da iskuse rad u timu koji ima veliko volontersko iskustvo, prilika da samostalno organiziraju i provedu dijelove aktivnosti za koje nam trebaju volonteri.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.