Gdje sam?

Touch Me Festival 2014

 Touch Me Festival međunarodni je trans-disciplinarni projekt posvećen progresivnoj integraciji umjetnosti, znanosti i tehnologije od 2003. godine. Od 2005. godine Touch Me se svake tri godine održava u obliku festivala prezentirajući neke od najznačajnijih projekata novomedijske umjetnosti.
U 2014. i svom četvrtom izdanju, projekt Touch Me Festival: U vremenskoj ekstazi bavi se intrigantnom tematikom vremena kroz inovativne koncepte suvremenih znanstvenih i umjetničkih istraživanja.
Projekt kroz međunarodnu izložbu, stručni simpozij, ciklus radionica, seriju performansa, tematski filmski program i dvojezičnu publikaciju okuplja međunarodno relevantne umjetnike, znanstvenike i akademske stručnjake iz Europe i SAD-a te umrežava geografski udaljene, ali konceptualno bliske kulturno-znanstvene krugove.
Cilj projekta je upoznati publiku raznih dobnih skupina s recentnom svjetskom suvremenom umjetničkom produkcijom na razmeđi znanosti i tehnologije.

Volonterski zadaci uključuju pomoć u distribuciji promotivnih materijala prije i za vrijeme trajanja festivala, pomoć oko pripremanja pojedinih događaja unutar festivalskog programa, usmjeravanje i komunikacija s posjetiteljima za vrijeme trajanja festivala kao i čuvanje izložbe.

Organizator: KONTEJNER / biro suvremene umjetničke prakse
Datum početka: 01.11.2014.
Lokacija: Jezuitski trg 4, Galerija Klovićevi dvori, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): KONTEJNER / biro suvremene umjetničke prakse
Lokacija projekta:Jezuitski trg 4, Galerija Klovićevi dvori, Zagreb
Ciljana skupina: sve dobne skupine
Ciljani broj volontera:25 (do sad se prijavilo 25 volontera)
Datum početka: 01.11.2014
Datum završetka:06.12.2014
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: u smjenama po 4h po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: jelena@kontejner.org
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Festival traje od 14.11. - 06.12. 2014. Najintenzivniji period volontiranja je 2 tjedna prije početka festivala. Sve smjene i obaveze volontera su prema dogovoru.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pomoć u pripremi festivala i širenju vidljivosti programa na sve dobne skupine.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje s organizacijom projekta, sudionicima, stjecanje novih znanja na području suvremene umjetnosit, znanosti i tehnologije.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.