Gdje sam?

Edukacija volontera za voditelje radionica u Domovima za starije osobe i Gerontološkim centrima grada Zagreba

Udruga Phenomena provodi projekt "Godine nisu važne" namijenjen osobama treće životne dobi, u svrhu podizanja kvalitete života i zdravlja. Projekt se provodi kontinuirano od 2008. godine po Domovima za starije i nemoćne osobe, Gerontološkim Centrima u suradnji sa Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i Gradskim uredom za mlade grada Zagreba. Projektom se ostvaruje međugeneracijska suradnja, gdje osobe treće životne dobi otvaraju svoje riznice životnog znanja, iskustva i mudrosti i dijele ih sa mladim osobama, dok mladi svojom životnom energijom, znatiželjom ali i generacijskim napretkom pozitivno utječu na starije osobe. Radi održivosti projekta Udruga Phenomena zajedno sa partnerom Učilište Esencija provodi edukaciju za Voditelje radionica, relaksacije koja se temelji na motivacijsko-edukativnom programu Phenomena. Udruga Phenomena poziva volontere grada Zagreba na edukaciju koja će započeti 01.10.2014. godine u prostorijama Udruge Phenomena, V Ravnice 10, Zagreb. Edukacija traje 30 sati a sastoji se od terorijskog i praktičnog dijela. Po završenoj edukaciji volonteri dobivaju Certifikat te postaju samostalni voditelji radionice u Domovima za starije osobe.

Organizator: Phenomena
Datum početka: 01.10.2014.
Lokacija: V ravnice 10., Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Phenomena
Lokacija projekta:V ravnice 10., Zagreb
Ciljana skupina: sve ciljne skupine
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 18 volontera)
Datum početka: 01.10.2014
Datum završetka:01.12.2014
Broj sati: 30
Učestalost: godišnje
Od - do: 16.00 do 18.00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Jelena Mareković
Web stranica: www.phenomena.com.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Projektom se ostvaruje međugeneracijska suradnja i dobiva se uvid u realno stanje društva i neiskorišten kapital društva a to su osobe treće životne dobi.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Udruga Phenomena osnovana je u cilju promicanja, razvitka i unapređenja kvalitete života u svim segmentima te u skladu s time aktivno provodi više projekata koji su usmjereni na osobe različite životne dobi.
Očekivani rezultati za volontere: Očekivani rezultati za volontere je društveno koristan rad sa starijim osobama koje su riznice znanja, iskustva i raznih vještina. Nakon završene edukacije volonteri dobivaju certifikat za voditelja radionice po projektu "Godine nisu važne".

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.