Gdje sam?

100% ZAGORSKO

U srijedu, 17.09. na frekventim mjestima u Zagrebu (Trg Bana Josipa Jelačića, Trešnjevka, Tomislavov trg, Cvjetni trg,...) potrebno je dijeliti letke koji pozivaju na manifestaciju 100% Zagorsko. Potrebno je za srijedu 3 volontera/ki koji će u razdoblju od 12-16 sati dijeliti letke prolaznicima.
U četvrtak, 18.09. na frekventim mjestima u Zagrebu (Trg Bana Josipa Jelačića, Trešnjevka, Tomislavov trg, Cvjetni trg,...) potrebno je dijeliti letke koji pozivaju na manifestaciju 100% Zagorsko. Potrebno je za četvrtak 3 volontera/ki koji će u razdoblju od 12-16 sati dijeliti letke prolaznicima.
U petak, 19.09. potrebno je dijeliti letke od 10,00-16,00 sati te je potrebno 5 volontera/ki. Projekt provodi Krapinsko-zagorska županija a Mreža udruga Zagor podupire provedbu.

Obujam volonterskog angažmana (sujdelovanje na jednom, dva ili sva tri dana) dogovoriti će se sa svakim volonterom individualno obzirom na njegove želje i mogućnosti. 

Organizator: Mreža udruga Zagor
Datum početka: 17.09.2014.
Lokacija: Trg Bana Josipa Jelačića, Trešnjevka, Tomislavov trg, Cvjetni trg, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Mreža udruga Zagor
Lokacija projekta:Trg Bana Josipa Jelačića, Trešnjevka, Tomislavov trg, Cvjetni trg, Grad Zagreb
Ciljana skupina: Šire građanstvo
Ciljani broj volontera:11 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 17.09.2014
Datum završetka:19.09.2014
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 12-16, 10-16
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Ivana Radanović
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonteri/ke će dobiti obrok, potvrdu o volontiranju, upis u volontersku knjižicu. Hitno tražimo volontere/ke za dijeljenje letaka
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Podijeljeno po minimalno 600 letaka dnevno građanstvu, pomoć Krapinsko-zagorskoj županiji u realizaciji projekta
Očekivani rezultati za volontere: Komunikacijske vještine, upoznavanje novih ljudi

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.