Gdje sam?

Pisanje članaka iz raznih područja – novinari i fotografi

Tražimo volontere i volonterke za pisanje članaka za službeni portal Regionalnog info – centra za mlade (icm-zg.info). Regionalni Info-centar za mlade Zagreb ustrojen je kao projekt Udruge kroz koji se osigurava pružanje informacijskih usluga mladima.
Osobe s iskustvom u novinarstvu ili sa željom da počnu pisati bile bi angažirane na pisanju članaka, novosti i informacija različite tematike iz područja kao što su: obrazovanje i informatizacija, zapošljavanje i poduzetništvo, socijalna politika i dr., kao i na uređivanje sadržaja za kalendar događanja.
Od kandidata/kinja očekujemo odgovornost i znanje da na jednostavan način mladima približe različite teme. Dinamika objavljivanja tekstova bit će fleksibilna i po dogovoru. Teme i kategoriju odabiru sami volonteri po svom znanju, interesima i trenutnoj inspiraciji, a biti će potpisani imenom i prezimenom.

Organizator: Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI"
Datum početka: 01.10.2014.
Lokacija: Rad od kuće, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI"
Lokacija projekta:Rad od kuće, Grad Zagreb
Ciljana skupina: studenti novinarstva, studenti komunikologije, osobe s iskustvom pisanja članaka i/ili željom za pisanjem
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 01.10.2014
Datum završetka:31.12.2014
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno
Od - do: fleksibilno radno vrijeme
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Danijela Bujević
Web stranica: icm-zg.info, www.zamisli.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Za više informacija javiti se na danijela.bujevic@zamisli.hr ili na broj 091/1545400.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Informiranje i upoznavanje mladih posjetitelja portala s različitim mogućnostima koje se nude mladima u Zagrebu i okolici. Putem web stranice dostupne su informacije širokog spektra namijenjene mladima (podacima o zakonskim i podzakonskim aktima, podacima o stipendijama za mlade te novostima u području profesionalne orijentacije i zapošljavanja mladih te socijalnih i zdravstvenih usluga).
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo volontiranja u organizaciji ovog tipa nudi upoznavanje sa različitim mogućnostima koje se nude mladima, proširivanje svojih znanja te razvijanje osobnih kreativnih i tehničkih vještina. Ovisno o motivaciji i angažiranosti moguće uključivanje u druge aktivnosti.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.