Gdje sam?

Izložba hrvatskog dizajna 1314

Izložba hrvatskog dizajna 1314 predstavlja pregled dizajnerskog stvaralaštva nastalog u Hrvatskoj u protekle dvije godine. Na izložbi je predstavljano oko 350 izložaka u nekoliko kategorija. Obzirom na velik broj izložaka volonteri bi trebali paziti na izloške da ih posjetitelji ne ukradu (to se uglavnom odnosi na knjige i sitnije izloške), a u prostoriji gdje se izlažu radovi u kategoriji elektronskih medija potrebno je paziti na tehniku (tableti i laptopi) te po potrebi uključiti ih u slučaju da se isključe. Izložba je izložena u Muzeju za  umjetnost i obrt i zauzima prostor od 5-6 prostorija (prizemni dio muzeja). Radno vrijeme muzeja je od 10-19 sati, a radno vrijeme volontera će biti organizirano u dvije smjene (10-15, 14-19 h). Muzej radi svaki dan osim ponedjeljka.

Volonterima pokrivamo trošak 'gableca' i svaki volonter će dobiti na poklon reprezentativan katalog izložbe na više od 400 stranica.

Organizator: Hrvatsko dizajnersko društvo
Datum početka: 12.09.2014.
Lokacija: MUO, Trg maršala Tita 10, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatsko dizajnersko društvo
Lokacija projekta:MUO, Trg maršala Tita 10, Zagreb
Ciljana skupina: šira javnost
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 12.09.2014
Datum završetka:28.09.2014
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10 - 19 sati
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Mirjana Jakušić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Traže se odgovorni i komunikativni volonteri
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Korisnici tj. posjetitelji mogu dobiti više informacija o izložbi od volontera. Izlošci su sigurniji, osigurana je brza reakcija u slučaju da je neki od medija (laptop, tablet) isključe
Očekivani rezultati za volontere: Tijekom volontiranja na izložbi razvijaju se komunikacijske vještine u kontaktu s posjetiteljima. Prije volontiranja sve volontere ćemo provesti kroz izložbu i upoznati s izlošcima tako da će se detaljno upoznati s predstavljenim dizajnerskim stvaraloštvom te kako bi mogli davati odgovore na upite posjetitelja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.