Gdje sam?

Asistent djeci s posebnim potrebama

 Naš vrtić broji nešto malo manje od 500 djece, a u  redovnim skupinama u vrtiću intergirana su i djeca s posebnim potrebama. Imamo zaista stručne i drage odgojitelje koji ulažu veliki trud i rad  s djecom, ali ova populacija djece svima nama predstavlja veliki izazov u radu. Kroz ovaj projekt odlučili smo pružiti priliku volonterima da steknu nova iskustva, znanja i poznanstva koje će njih same obogatiti, a našoj djeci u vrtiću pružiti neizmjernu i hvalevrijednu pomoć u radu. Kroz to očekujemo da zajednički rastemo i učimo jedni od drugih. Volontere u našem vrtiću očekuje lijepa atmosfera, dragi ljudi, te djeca koja će im se svakodnevno radovati i isčekivati njihov dolazak. Uz odgojitelje volonteri će boravit u skupinama, pratiti dijete i biti supomagači djetetu u njegovoj skupini. Volontere ćemo pratiti u radu u svrhu pomoći i svakodnevne podrške, a oni sami u skupinama imati će svu pomoć i podršku samih odgojitelja.  Radujemo se novim ljudima i novim iskustvima koji nas obostrano očekuju :)

Organizator: Dječji vrtić Milana Sachsa
Datum početka: 01.09.2014.
Lokacija: Sachsova 5, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dječji vrtić Milana Sachsa
Lokacija projekta:Sachsova 5, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca s posebnim potrebama
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 8 volontera)
Datum početka: 01.09.2014
Datum završetka:31.12.2014
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno
Od - do: Prema mogućnostima/željama vrtića i volontera
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Briga i njega osoba
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Defektolog Iva Čulek
Web stranica: www.vrtic-milanasachsa.zagreb.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Očekujemo osobu sa željom i interesom za rad s djecom, toplu i empatičnu osobu, da mi imamo prilike nešto novo naučiti od nje, kao ona i od nas
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nova iskustva, pomoć u radu s djecom s posebnim potrebama
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo rada s djecom s posebnim potrebama, proširivanje znanja u radu s djecom općenito, osobni rast i izgradnja te obogaćivanje svakoga ponaosob
Komentar organizatora: Radujemo se da nas dođete posjetiti i upoznate nas, a ako ćemo Vam se svidjeti možda ostanete kod nas i neko duže vrijeme družeći se s našom djecom :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.