Gdje sam?

PechaKucha Night Zagreb vol.13

U petak 13. lipnja od 18:00 sati ispred glavnog ulaza u zagrebački Muzej suvremene umjetnosti održat će se humanitarno izdanje PechaKucha Night Zagreb vol.13 za pomoć poplavljenim područjima u regiji. U sklopu programa bit će organizirano besplatno stručno vodstvo po izložbi Vlaste Delimar To sam ja

Kako bi projekt uspješno realizirali bit će nam potrebna pomoć volontera, od kojih bi dio bio angažiran na izložbi Vlaste Delimar (od 17 do 21 sat; čuvanje izložbe, usmjeravanje i komunikacija s posjetiteljima), a dio na organizaciji događaja PechaKucha (od 19 do 23 sata; pomoć tehničkoj službi, usmjeravanje i komunikacija s posjetiteljima)

O projektu PechaKucha Night:

PechaKucha Night (PKN) su događaji na kojima se publici predstavljaju kreativci različitih područja djelovanja uz kasnije neformalno druženje. Prezentacije su vremenski i formalno ograničene na 20 slika u 20 sekundi, što znači da svaki prezenter na pozornici provodi svega 6 minuta i 40 sekundi! Na svakoj PKN se nastupa oko 10 istaknutih kreativaca koji svojom prezentacijom nastoje inspirirati publiku.

Od kada je krenula u Zagrebu, u siječnju 2009, u organizaciji PechaKucha Night Zagreb je do sada ukupno izvedeno 113 prezentacija, sudjelovao je 161 prezenter, a oko 530 minuta PechaKucha programa pratilo je oko 6800 gledatelja. Osim u slučaju kada su u okviru globalnih akcija od ulaznica prikupljana sredstva za obnovu Haitija i Japana (prikupljeno 45.000,00 kuna), ulaz je uvijek besplatan.

Više o projektu i dosadašnjim događanjima u Zagrebu:
www.pecha-kucha.org/cities/zagreb
https://www.facebook.com/PechaKuchaNightZagreb (Facebook stranica PKN Zagreb)

Organizator: Muzej suvremene umjetnosti
Datum početka: 13.06.2014.
Lokacija: Muzej suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Muzej suvremene umjetnosti
Lokacija projekta:Muzej suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17, Zagreb
Ciljana skupina: šira javnost
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 13 volontera)
Datum početka: 13.06.2014
Datum završetka:13.06.2014
Broj sati: 4
Učestalost: godišnje
Od - do: 17-21, 19-23
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Posebni zahtjevi: poželjno je da dio volontera (4,5) bude muškog roda zbog obavljanja fizičkih poslova (prenošenje stolica, postavljanje bine i sl.)
Kontakt osoba: kosjenka.laszlo@msu.hr
Web stranica: www.msu.hr; www.pecha-kucha.org
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: /
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Prikupljanje novčane pomoći za osobe ugrožene poplavama. Saznanja o kreativnim projektima istaknutih umjetnika,kulturnih djelatnika i drugih kreativnaca. Inspirativno i zabavno iskustvo.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo u organizaciji kulturno-umjetničkog događaja humanitarnog karaktera za veći broj posjetitelja. Uvid u muzejske djelatnosti. Znanja o aktualnim kreativnim projektima istaknutih umjetnika, kulturnih djelatnika i ostalih kreativaca. Stjecanje pozitivnih, inspirativnih i zabavnih iskustava.
Komentar organizatora: /

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.