Gdje sam?

Hrvatska volontira! Izgradimo eko vrt!

Dragi volonteri i volonterke,

VCZ u sklopu manifestacije Hrvatska volontira, u suradnji sa Zelenom Akcijom organizira volontersku akciju u Domu za odgoj djece i mladeži u Dugavama. Kroz tri dana korisnici doma i volonteri uređivati će dio dvorišta na kojem će nakon zajedničkih napora niknuti eko vrt i komposter. Volonterski poslovi će uključivati štihanje, motikanje, gnojenje zemlje, početnu sadnju i naravno, puno dobre zabave :)

Također, biti će organizirana radionica izrade kompostera. Komposter će ostati korisnicima doma na korištenje, a svim volonterima neprocjenjivo znanje kako napraviti svoj vlastiti komposter.

23. svibnja nakon završnih radova u vrtu, organizirat će se druženje za sve volontere i korisnike doma uz prigodan ručak.

Pozivamo sve koji su zainteresirani za ekologiju i održivi razvoj, a uz to žele doprinjeti izgradnji svoje zajednice i podariti korisnicima Doma za djecu i mladež novu aktivnost za provođenje slobodnog vremena da se prijave za volontiranje!

Veselimo se druženju s vama,

Vaš VCZ

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 21.05.2014.
Lokacija: Sv. Mateja 70/a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Sv. Mateja 70/a, Zagreb
Ciljana skupina: štićenici Doma za odgoj djece i mladeži Zagreb, Dugave
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 21.05.2014
Datum završetka:23.05.2014
Broj sati: 7
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10 - 17
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: Kristina Jergan
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Pokriveni troškovi gradskog prijevoza i osiguran ručak. Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati sva tri dana akcije a htjeli bi sudjelovati, molimo da se u tom slučaju javite na mail: administracija@vcz.hr
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Izgradnja eko vrta i kompostera za štićenike Doma koji bi ga zajedno s odgajateljima i volonterima nastavili održavati i koristiti.
Očekivani rezultati za volontere: Pozitivna atmosfera uz rad pod vodstvom stručih osoba za uređenje eko vrtova i izgradnju kompostera.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.