Gdje sam?

Moj glas za Europu

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni Info centar za mlade Zagreb je partner na projektu "Moj glas za Europu" Karlovačke udruge Carpe Diem.

Projekt "Moj glas za Europu", a ima za cilj motivirati mlade u Hrvatskoj da izađu na izbore za Europski parlament ove godine. Ciljana skupina su mladi u dobi između 18 i 30 godina, s tim da je naglasak na 18-godišnjacima kojima će ovo biti prvi izbori na kojima će imati pravo glasa.

Kao partner iz Zagrebačke regije na ovom projketu Udruga ZAMISLI kroz Regionalni Info centar za mlade će 22.5. i 23.5. dijeliti promotivne materijale (majice, bookmarkere, kemijske i brošure) mladima kako bi promovirala njihovu mogućnost aktivnog participiranja u izborima za Europski parlament. 

Kako bi se lakše odlučili da nam se priključite i pomognete u dijeljenju promotivnih materijala pogledajte kratki film koji je udruga Carpe Diem snimila u sklopu projekta "Moj glas za Europu"  -https://www.youtube.com/watch?v=KedJAuQqy6o te Facebook stranicu projekta https://www.facebook.com/pages/Moj-glas-za-Europu/212853075579365?ref=stream. 

Sudjelovanje na ovom projektu će krasiti vaš životopis te ćete imati mogućnost nastaviti vaš angažman i u drugim aktivnostima Regionalnog Info centra za mlade Zagreb ako poželite. :) 

Organizator: Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI"
Datum početka: 22.05.2014.
Lokacija: Avenija Marina Držića 71/A, Karlovac/Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom "ZAMISLI"
Lokacija projekta:Avenija Marina Držića 71/A, Karlovac/Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 22.05.2014
Datum završetka:23.05.2014
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: od 12 do 16 h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: Ivona Barun
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Za više informacija o Regionalnom Info centru za mlade Zagreb posjetite našu web stranicu http://icm-zg.info/novo/
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekivani rezultati su informiranje mladih na njihova prava i poticanje na društveni angažman.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će također imati priliku informirati se o izborima za EU parlament te osvijestiti važnost i mogućnosti aktivnog sudjelovanja u društvu. Ovu aktivnost će moći staviti u svoj životopis te nastaviti sudjelovati na drugim projektima Info centra i Udruge Zamisli.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.