Gdje sam?

Zapruđe uživo - KULT 2014

Zapruđe uživo 2014

Ove godine navršava se 15 godina od kako je obnovljena tradicija održavanja manifestacije pod nazivom „Zapruđe uživo“ (Dani Zapruđa). Radi se o najdugovječnijem open air rock festivalu u Novom Zagrebu koji svoje korijene nalazi još u 70. godinama prošlog stoljeća. Koncept festivala je dvodnevno druženje ispred velike pozornice na trgu Ivana Meštrovića, a program obuhvaća nastupe vrtićke i školske djece u prijepodnevnim satima, u poslijepodnevnim, prvo mladih i neafirmiranih rock skupina, da bi večer završila s nastupom nekog od afirmiranih domaćih ili stranih izvođača. Ove su godine headlineri FIGLI DI MADRE IGNOTA (Ita, MI), EDO MAAJKA i KAWASKI 3P. Festivalu prethodi tjedan kulture u Hrvatskom domu Zapruđe pod nazivom KULT Zapruđe, a koncept je likovna izložba, književna večer te projekcije najnovijih domaćih filmskih hitova kao što su npr. Kauboji, Visoka modna napetost i dr. uz sudjelovanje autora i glumaca.Svi su programi besplatni.

 Aktivnosti koje očekujemo od volontera su pomoć pri organizaciji, briga o gostima i izvođačima, održavanje higijene po završetku dnevnog programa, asistencija pri inspicijenciji na pozornici, dijeljenje promotivnih materijala i programa i sl.

Organizator: Udruga građana Zapruđe
Datum početka: 12.05.2014.
Lokacija: Meštrovićev trg bb, Zagreb-Zapruđe

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga građana Zapruđe
Lokacija projekta:Meštrovićev trg bb, Zagreb-Zapruđe
Ciljana skupina: Građani Zagreba
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 12.05.2014
Datum završetka:18.05.2014
Broj sati: 42
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 19-23 i vikendom 9-23
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Željko Rajković
Web stranica: www.zaprudje.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Svi će volonteri biti nagrađeni prigodnim majicama.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Zapruđe uživo - KULT 2014 jedan je od rijetkih, ako ne i jedini kulturni događaj u Novovm Zagrebu koji građanima omogućuje besplatnu konzumaciju atraktivnih i aktualnih urbano-kulturnih događaja, što je i cilj ovog projekta.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri mogu stjecati iskustva u organizaciji projekata s velikim brojem sudionika, komunikaciji i vježbanju stranih jezika kao i upoznavanje brojnih vršnjaka s interesom za kulturna zbivanja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.