Gdje sam?

Smijehom do zdravlja - komunikacija s korisnicima

Projekt ''Smijehom do zdravlja'' zamišljen je kao potpuno novi projekt Udruge, usmjeren na drugačiji način na opću i dijabetičku javnost. Cilj je projekta senzibilizirati javnost na tipične zdravstvene probleme današnjice, uzrokovane konstantnim stresom, visokom međusobnom konkurentnošću, visokim zahtjevima prema svakom pojedincu, kao i općom društvenom, ekonomskom i političkom klimom u kojoj živimo. Program je kreiran u izvrsnoj suradnji sa Studijem smijeha, prvim regionalnim udruženjem komičara (stand up), pionirima ovakvog načina izražavanja u Hrvatskoj.
Želja nam je ideju predstaviti na dopadljiv, ali istovremeno visokoprofesionalan i etičan način, jedinstven u regiji i svijetu, koji će promovirati optimizam, suradnju i nadu u bolje sutra.
Smijehom do zdravlja će biti održan 13.6.2014. (petak) u 19h u Kinu Europa. Za potrebe projekta trebamo 2 osobe, koje bi telefonski kontaktirale naše članove, pozvale ih da dođu na predstavu i dodatno informirale o projektu.
Termini telefoniranja bili bi prema dogovoru, u tjednu 02.-06.06.2014.

Organizator: Zagrebačko dijabetičko društvo
Datum početka: 02.06.2014.
Lokacija: Zagrebačko dijabetičko društvo, Ilica 48/II, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zagrebačko dijabetičko društvo
Lokacija projekta:Zagrebačko dijabetičko društvo, Ilica 48/II, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe oboljele o dijabetesa (neovisno o dobi), građani grada Zagreba
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 02.06.2014
Datum završetka:10.06.2014
Broj sati: 8
Učestalost: tjedno
Od - do: 10:00 - 14:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Ana Špoljarić
Web stranica: facebook.zadi.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Za dodatne informacije, molimo javiti se Ani Špoljarić, 01 4847-429, 091 5384-965 ili humor@zadi.hr
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uz pomoć volontera želimo postići da što više naših članova dođe na predstavu te da se na potpuno novi način dodatno upoznaju sa zahtjevima koje šećerna bolest nosi.
Očekivani rezultati za volontere: Potencijalni početak suradnje sa najaktivnijim volonterskim dijabetičkim društvom u Hrvatskoj, uvid u funkcioniranje neprofitne udruge, moguća suradnja i na drugim projektima udruge. Upisivanje aktivnosti u Volontersku knjižicu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.