Gdje sam?

Smijehom do zdravlja - promotivne aktivnosti

Projekt ''Smijehom do zdravlja'' zamišljen je kao potpuno novi projekt Udruge, usmjeren na drugačiji način na opću i dijabetičku javnost. Cilj je projekta senzibilizirati javnost na tipične zdravstvene probleme današnjice, uzrokovane konstantnim stresom, visokom međusobnom konkurentnošću, visokim zahtjevima prema svakom pojedincu, kao i općom društvenom, ekonomskom i političkom klimom u kojoj živimo. Program je kreiran u izvrsnoj suradnji sa Studijem smijeha, prvim regionalnim udruženjem komičara (stand up), pionirima ovakvog načina izražavanja u Hrvatskoj.
Želja nam je ideju predstaviti na dopadljiv, ali istovremeno visokoprofesionalan i etičan način, jedinstven u regiji i svijetu, koji će promovirati optimizam, suradnju i nadu u bolje sutra.
Smijehom do zdravlja će biti održan 13.6.2014. (petak) u 19h u Kinu Europa. Za potrebe projekta trebamo 3 osobe, koje bi u zdravstvenim ustanovama u gradu Zagrebu polijepile plakate sa najavom projekta.
Plakate je potrebno lijepiti u tjednu od 02.-06.06.2014.

Organizator: Zagrebačko dijabetičko društvo
Datum početka: 02.06.2014.
Lokacija: Kino Europa, Varšavka 3, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Zagrebačko dijabetičko društvo
Lokacija projekta:Kino Europa, Varšavka 3, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe oboljele o dijabetesa (neovisno o dobi), građani grada Zagreba
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 02.06.2014
Datum završetka:06.06.2014
Broj sati: 8
Učestalost: tjedno
Od - do: 10:00 - 14:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Ana Špoljarić
Web stranica: facebook.zadi.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Za dodatne informacije, molimo javiti se Ani Špoljarić, 01 4847-429, 091 5384-965 ili humor@zadi.hr
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uz pomoć volontera želimo dodatno informirati javnost o održavanju projekta i povećati broj posjetilaca na predstavi.
Očekivani rezultati za volontere: Potencijalni početak suradnje sa najaktivnijim volonterskim dijabetičkim društvom u Hrvatskoj, uvid u funkcioniranje neprofitne udruge, moguća suradnja i na drugim projektima udruge. Upisivanje aktivnosti u Volontersku knjižicu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.