Gdje sam?

Animafest 2014

Dragi ljubitelji animiranog filma, iskusni i neiskusni volonteri i zaljubljenici u festivale,


Od 24. Svjetskog festivala animiranog filma - Animafest Zagreb 2014 dijeli nas točno pedeset dana! Kako se datum otvaranja bliži i tempo priprema se zahuktava, kao i svake godine, trebamo pomoć naših vrijednih volontera.
Ovogodišnje izdanje Festivala, posvećeno kratkometražnim animiranim uratcima iz cijelog svijeta, održat će se od 3. do 8. lipnja 2014. u kinima Europa, Tuškanac i Cineplexx Centar Kaptol. Pored natjecateljskog programa, Animafest će i ove godine sadržavati niz popratnih filmskih programa, ali i razne druge popratne sadržaje poput tematskih predavanja, radionica, koncerata i izložbi.


Animafest otvara vrata volonterima u svim sektorima festivala (Press, Hospitality, Shop, Info point, Kino, Izložbe itd.), a sudjelovanjem na Festivalu imate priliku doživjeti puno zabave, ostvariti nove kontakte i prijateljstva te naučiti nešto više o organizaciji Animafesta i sličnih kulturnih manifestacija. Iz tog razloga, volonterske aktivnosti počinju već 19. svibnja 2014. Vjerujemo da ćete, uz raznolikost sektora, aktivnosti i događanja na ovogodišnjem festivalu, pronaći motiv za volontiranje i postati vrijednim dijelom našeg tima.


Vidimo se na Animafestu!

Organizator: Animafest
Datum početka: 03.06.2014.
Lokacija: Nova Ves 18/3, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Animafest
Lokacija projekta:Nova Ves 18/3, Zagreb
Ciljana skupina: Svi
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 24 volontera)
Datum početka: 03.06.2014
Datum završetka:08.06.2014
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 09:00 - 00:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Lovorka Sršen
Web stranica: www.animafest.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonterske aktivnosti počinju već 19. svibnja 2014.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pomoć volontera u organizacijji još jednog Međunarodnog festivala animiranog filma, prikazivanje najboljih svjetskih ostvarenja u animiranom filmu.
Očekivani rezultati za volontere: Prilika za ostvarivanje novih kontakata i prijateljstava, sujelovanje i učenje o organizaciji Animafesta i sličnih kulturnih manifestacija, prilika za gledanje

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.