Gdje sam?

Donkihotovski štand na Uskršnjem sajmu u Garden Mall-u

Pozivamo sve raspoložive i raspoložene volontere da nam se pridruže u prikupljanju novčanih sredstava i širenju donkihotovske riječi putem štanda na Uskršnjem sajmu u Garden Mall-u, kojeg pripremamo u suradnji s udrugom Mrkvica i beskućnicima. Osim što ćemo izložiti rukotvorine volontera i prijatelja, prigodne ukrasne stvarčice i nakit, pripremit ćemo i mini buvljak knjiga i dječji kutak kreativno-edukativnog karaktera. 

Organizator: DON KIHOT - terapije pomoću konja
Datum početka: 17.04.2014.
Lokacija: Oporovečka 14, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): DON KIHOT - terapije pomoću konja
Lokacija projekta:Oporovečka 14, Zagreb
Ciljana skupina: djeca s teškoćama u razvoju
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 17.04.2014
Datum završetka:19.04.2014
Broj sati: 3
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9-21
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Anamarija Levak
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Tramvajske linije 12 (Ljubljanica – Dubrava), 7 (Savski most – Dubrava), 4 (Savski most – Dubec) te 11 (Črnomerec – Dubec) dovest će vas do okretišta Dubrava na kojem ćete pomoću autobusne linije 210 – Dubrava – Studentski grad – Klin doći ravno do Garden Mall-a tako da sidjete na autobusnoj stanici Oporovečka.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Predstavljanje Udruge, prikupljanje novčanih sredstava, poziv na volontiranje.
Očekivani rezultati za volontere: Smijeh i dobro raspoloženje koje traje i nakon štandovanja, bliski susret s malim i velikim ljudima, druženje, informiranje.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.