Gdje sam?

Donkihotovske radne akcije

Ususret proljeću i opet se bacamo u radne akcije vikendom ne bismo li donkihotovskim četveronožnim terapeutima i prijateljima, ostalim životinjicama, malim korisnicima i njihovim obiteljima, volonterima, posjetiteljima, putnicima namjernicima i nenamjernicima osigurali što ugodniji boravak na imanju, od uredjenja livada za pašu i sijeno Sokolu i Feniksu do oslikavanja bokseva i vrata.

Neke od volonterskih aktivnosti: košnja, piljenje drva, postavljanje i popravljanje ograde, izrada i postavljanje oglasnih ploča, čišćenje ispusta, uredjenje prostora za odbacivanje gnoja, odlazak po piljevinu, čišćenje volonterske prostorije, prikupljanje smeća i granja, uredjivanje okoliša, briga o vrtu i cvjetnjaku, pranje sudja, grabljanje, izgradnja zahoda...

Organizator: DON KIHOT - terapije pomoću konja
Datum početka: 10.03.2014.
Lokacija: Aleja mira 38, Markovo Polje, Zagreb, Sesvete

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): DON KIHOT - terapije pomoću konja
Lokacija projekta:Aleja mira 38, Markovo Polje, Zagreb, Sesvete
Ciljana skupina: svi donkihotovci: od životinja i korisnika do volontera i posjetitelja :)
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 10.03.2014
Datum završetka:01.06.2014
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno, mjesečno
Od - do: radna akcija obično traje čitav dan, volonteri se pridružuju kada i koliko mogu
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Anamarija Levak, Ivana Manenica
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Kako do nas? Od okretišta Dubec jednom od autobusnih linija 261-263, prva stanica u Markovom Polju, imanje se nalazi izmedju groblja i šume, detaljnije upute po prijavi. Osiguravamo čaj/kavu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Osiguravanje hrane konjima i što ugodnijeg boravka na imanju za sve, ljudske i neljudske, donkihotovce.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo timskog rada, fitness u prirodi, uz druženje i smijeh, stjecanje novih vještina (od pridržavanja letava i okopavanja gredica do vožnje traktora i izgradnje zahoda).

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.