Gdje sam?

Vozač po gradu Zagrebu i šire

Tražimo vozača/vozačicu koji posjeduje svoj auto. Naime, imamo edukativne predstave za djecu te s njima putujemo po cijeloj RH. Pokriveni su svi putni troškovi (benzin, cestarine, mostarine, ponekad i avio karta). A također dobijete i kavicu, a ovisno o duljini putovanja - kad je neka mini turneja po Slavoniji ili Istri onda se ima i noćenje i ukusna hrana. Ekipa je odlična i pretežno uz vas idu još dvije osobe.

Putovanja su često tijekom tjedna u jutarnjim satima, a preko vikenda u popodnevnim. naravno, ima i iznimaka. Putujemo po Zagrebu i okolici (Pisarovina, Sesvete, Ivanić-Grad) ali i u Split, Zadar, Beli Manastir, Koprivnicu, Delnice...

Organizator: Udruga gluhih osoba
Datum početka: 21.02.2014.
Lokacija: Park stara Trešnjevka bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga gluhih osoba
Lokacija projekta:Park stara Trešnjevka bb, Zagreb
Ciljana skupina: djeca i mladi
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 21.02.2014
Datum završetka:31.12.2014
Broj sati: 10
Učestalost: tjedno
Od - do: 8-12
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Kontakt osoba: Lana Bitenc
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Tražimo da je volonter/volonterka pouzdana i točna te da je spreman/spremna s nama upustiti se u lijepu i nezaboravnu avanturu zvana - kazalište :)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Naše edukativne i interaktivne predstave za djecu na jedan neizravan način poučavaju djecu i mlade o kvalitetama života te o osnovnim vrijednostima kao što su: ljubav, prijateljstvo i škola.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će kroz naše predstave i druženje s djecom imati prilike na jedinstveni način upoznati kako se stvara i razvija pojedina kazališna predstva. A kao osnovni cilj vidjet će kako mališani lijepo regiraju na naše predstave i s oduševljenjem prihvaćaju naše likove, radnje i slično. Osim toga, volonteri će imati prilike upoznati i razne dijelove RH u koje možda nikada ne bi išli jer osim velikih gradova, mi posjećujemo i malena sela :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.