Gdje sam?

Uključi se u rad Voxfeminae.net portala

Želite li doprinijeti Voxfeminae.net portalu, angažirati se na području rodne ravnopravnosti, naučiti osnove novinarstva i steći radno iskustvo? Potražite više informacija u daljnjem tekstu!

Prijave za volontiranje na Voxfeminae.net portalu otvorene su od danas, 4. veljače, a traju zaključno sa 16. veljače. Nakon objedinjenih prijava, 17. veljače bit će vam poslan volonterski upitnik koji će, uz osobne podatke i upit o vašim interesima, sadržavati i dva obavezna novinarska zadatka za koje predviđamo da će vam biti potrebna dva sata.  

Uz upitnik ćete dobiti i sve potrebne upute i materijale za što bolje ispunjene zadataka.

Rok za dostavu ispunjenih upitnika je 23. veljače. Nakon selekcijskog procesa, 26. veljače 15 kandidata/kinja bit će obaviješteno o daljnjem sudjelovanju na praktičnoj radionici.

Radionica će se održati 04. ožujka od 13h do 17 sati u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade 'Pogon' (Kneza Mislava 11) te će uključivati upoznavanje s osnovama novinarstva, CMS sustavom Joomla, te uputama za rad na Voxfeminae.net portalu.

Nakon radionice, uključit ćete se u rad portala kroz pisanje kratkih formi vijesti, a nakon evaluacijskog perioda, volonteri/ke koji se istaknu svojim radom imat će prilike okušati se i u dužim novinarskim formama.

Prijavite se što prije, a najkasnije do 16.veljače na volontiranje@voxfeminae.net s naznakom 'VOLONTERI/KE 2014' s imenom, prezimenom, kontakt podacima (mail, mobitel) i kratkim obrazloženjem (5-10 rečenica) motivacije prijave.

Organizator: Prostor rodne i medijske kulture K-zona
Datum početka: 05.03.2014.
Lokacija: Kostelska 4, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Prostor rodne i medijske kulture K-zona
Lokacija projekta:Kostelska 4, Zagreb
Ciljana skupina: Studenti/ice društvenog ili humanističkog smjera, rodno osviještene osobe
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 05.03.2014
Datum završetka:31.12.2014
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: Prilagodba slobodnom vremenu volontera/ke
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Andrea Laurić
Web stranica: www.voxfeminae.net
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Prijaviti se mogu i volonteri/ke izvan Zagreba, a za sve upite, nedoumice i dodatne informacije javite se na e-mail volontiranje@voxfeminae.net
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Osvještavanje javnosti o radu rodno osviještenih i društveno odgovornih pojedinaca, grupa, umjetnica, poduzetnica kroz medijske objave.
Očekivani rezultati za volontere: Znanja i vještine u područjima rodne ravnopravnosti, kulture, novinarstva, poduzetništva, održavanja web stranica.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.