Gdje sam?

VOLONTIRANJE UZ DJECU I KONJE!

Udruga Krila-terapijsko jahanje, udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom, provodi terapije uz pomoć konja i za provedbu programa ima potrebu za velikim brojem volontera.

Volonteri prolaze temeljnu obuku ( održavanje unutarnjih i vanjskih prostorija prostorija i imanja ), naprednu obuku ( pratioc jahaču u terapiji i pomoć u hranjenju ), edukaciju ( vodič konja u terapiji, dežurstvo i mentorstvo)  i obrazovni dio ( rad u timovima za konje, koordinaciju i terapije ).

Organizator: Krila-terapijsko jahanje
Datum početka: 25.08.2014.
Lokacija: Gornji Bukovac 18a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Krila-terapijsko jahanje
Lokacija projekta:Gornji Bukovac 18a, Zagreb
Ciljana skupina: djeca i mladi s cerebralnom i dječjom paralizom
Ciljani broj volontera:60 (do sad se prijavilo 55 volontera)
Datum početka: 25.08.2014
Datum završetka:31.12.2014
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 8.00-20.00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Lidija Samac
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Kroz zajednički rad i aktivnosti volonteri, ali i volonteri i djeca i mladi s cerebralnom paralizom bolje upoznaju svijet jednih i drugih. Kako su volonteri u udruzi većinom mlade osobe koje još razvijaju svoje stavove prema svijetu oko sebe, kroz zajednički rad i aktivnosti volonteri imaju priliku upoznati sebe, kao i djecu i mlade s teškoćama u razvoju kao cjelokupne ličnosti sa svojim željama, potrebama, sposobnostima kojima su u stanju postići mnogo toga.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Unaprijediti dobru praksu volontiranja, posebno mladih, uvođenjem edukativnih, odgojno-obrazovnih i motivacijskih sadržaja u svakodnevni volonterski rad.
Očekivani rezultati za volontere: Izgraditi će pozitivne osobine ličnosti, stavove, pogled na život i svijet, te karakterne i moralne, radne i društvene vrijednosti kroz konkretne volonterske zadatke u kojima će biti inicirani,vođeni i uvažavani.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.