Gdje sam?

MSU 4

   Muzej suvremene umjetnosti po četvrti put svečano obilježava svoj rođendan. Besplatan program pod nazivom MSU 4 odvijati će se u subotu 14.12. od 11 do 22 sata u prostorima zgrade na novozagrebačkoj adresi. Predviđena su stručna vodstva za retrospektivnu izložbu Vojina Bakića Svjetlonosne forme, koja se otvara u subotu 7. 12. 2013. te za naš stalni postav pod nazivom Zbirke u pokretu. Tu su i tri filmske projekcije u dvorani Gorgona, dvije za dječji uzrast te jedna za odrasle. Predviđene su i dvije radionice, jedna vezana uz Bakićevu retrospektivu pod nazivom Svjetlonosni oblici, dok je druga vezana uz program Arhiva Tošo Dabac. Darko Brajković, mladi umjetnik izvest će u prostoru ZUP-a performans Bit(i) skulptura. U tematskom druženju u razgovoru sa Silviom Vujičićem biti će predstavljen njegov novi projekt Vrt izveden upravo za muzejski kafić. I Kao svake godine druženje ćemo završiti uz koncert.

  Volonteri će u sklopu četvrtog rođendana Muzeja suvremene umjetnosti čuvati stalni postav ''Zbirke u pokretu'', retrospektivnu izložbu Vojina Bakića ''Svjetlonosne forme'', te po potrebi asistirati na radionicama u sklopu programa Eduakcije.

Organizator: Muzej suvremene umjetnosti
Datum početka: 14.12.2013.
Lokacija: Av. Dubrovnik 17, Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Muzej suvremene umjetnosti
Lokacija projekta:Av. Dubrovnik 17, Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Mladi
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 15 volontera)
Datum početka: 14.12.2013
Datum završetka:14.12.2013
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 1. smjena: 11:00-16:00 sati , 2.smjena: 15:00-20:00 sati
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Hanan El Sayed 099 5144934
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: - Volonteri ce biti podijeljeni u dvije grupe odn. smjene: od 11:00 do 16:00, te od 15:00-20:00. - Potrebno je doći barem pola sata prije početka smjene kako bi dobili detaljne upute. Kod dolaska, potrebno je javiti se na recepciji muzeja. - Kontakt osoba: Hanan El Sayed, tel.: 0995144934
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Čuvanje stalnog postava ''Zbirke u pokretu'', retrospektivne izložbe Vojina Bakića ''Svjetlonosne forme'', te po potrebi asistiranje na radionicama u sklopu programa Eduakcije.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje komunikacijskih vještina, susretanje s originalnim umjetničkim djelima, razvijanje kreativnosti na radionicama za djecu i mlade

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.