Gdje sam?

Postani i ti donkihotovac!

Udruga za terapijsko jahanje DON KIHOT postoji već četiri godine, od ljeta 2013. svoje aktivnosti provodi na imanju u Markovom Polju i obuhvaća divan tim kojeg čine dva konja, 20-ak redovitih volontera i isto toliko malih korisnika četiri različita programa.

Volonterska pomoć, na kojoj se udruga temelji, potrebna nam je ponajprije prilikom provodjenja samih programa, ali i u radu s konjima, na radnim akcijama i dežurstvima, štandovima i radionicama...

Prethodno iskustvo u radu s konjima i djecom s teškoćama u razvoju nije na odmet, ali nije ni uvjet - uz dobru volju, malo truda i puno srca sve se pohvata!

Organizator: DON KIHOT - terapije pomoću konja
Datum početka: 09.12.2013.
Lokacija: Aleja mira 38, Markovo Polje, Sesvete

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): DON KIHOT - terapije pomoću konja
Lokacija projekta:Aleja mira 38, Markovo Polje, Sesvete
Ciljana skupina: djeca s teškoćama u razvoju
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 09.12.2013
Datum završetka:31.12.2013
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno, mjesečno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Anamarija Levak
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Do nas stižete autobusima linija 261-263, koji vas prevoze s Dupca u Markovo Polje, a šetnja do samog imanja traje 20-ak minuta. Toplo se odjenite i obujte, odjeća i obuća neka ne budu odveć fensi za štalske uvjete. ;)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kontinuiran i što kvalitetniji rad Udruge.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će suradjivati i družiti se s konjima i djecom s teškoćama u razvoju te na taj način trenirati strpljivost, odgovorno ponašanje i širinu duha. Ostalo u ponudi je sljedeće: čist zrak, topli čaj, osmjeh od uha do uha, postizanje kondicije, unaprijedjivanje starih i stjecanje novih vještina (od popravljanja ograde do nagovaranja Sokola da se ostavi trave), uvid u vlastiti potencijal, timski rad... - ma svašta! :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.