Gdje sam?

Božićna humanitarna akcija

Udruga Ljubav na djelu u suradnji s Vrtićima Grada Zagreb priprema Božićnu humanitarnu akciju koja će se održavati od 01.12.2013. - 25.12.2013.

Na štandovima Udruge djelit će se prigodni Božićni ukrasi i kolači koje su izradila djeca Vrtića Grada Zagreb, uz prigodne donacije građana.

Prikupljena sredstva idu za djecu oboljelu od malignih bolesti koja se lijeće u Klinici za dječje bolesti Zagreb i socijalno ugrožene roditelje bolesne djece.

Za humanitarnu akciju potrebno je ukljućiti minimalno 12 volontera koji će se rasporediti u 3 tjedna akcije i izmjenjivati svakodnevno u 2 smjene.

Trajanje akcije: 2 tjedna

Lokacija: štandovi Varšavska

HITNO!

Organizator: Udruga Ljubav na djelu
Datum početka: 01.12.2013.
Lokacija: Varšavska, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Ljubav na djelu
Lokacija projekta:Varšavska, Zagreb
Ciljana skupina: djeca oboljela od malignih bolesti
Ciljani broj volontera:12 (do sad se prijavilo 21 volontera)
Datum početka: 01.12.2013
Datum završetka:25.12.2013
Broj sati: 12
Učestalost: tjedno
Od - do: 10 ujutro - 22 navčer
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Suzana Paša
Web stranica: www.ljubavnadjelu.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Očekujemo puno vedrog duha i ugodno druženje i širenje lanca dobre volje među ljudima...Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na:091 42 43 442 (Suzana Paša)
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Poboljšanje kvalitete života djece oboljele od malignih bolesti koja se lijeće u sklopu Kdbz-a i njihovih obitelji! Uljepšati djeci i roditeljima blagdane provedene u bolnici prigodnim poklon paketima od sredstava skupljenima u akciji.
Očekivani rezultati za volontere: Širenje svijesti o malignim bolestima i problemima s kojima se susreću djeca i roditelji, dizanje razine svijesti o korisnosti volonterskog rada i pozitivnog utjecaja na osobnost i civilno društvo u cjelini, proširenje mreže poznanstava mladih sa pozitivnim pristupom i stavom životu s ciljem pomaganja potrebitima

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.