Gdje sam?

Glumci i glumice u učeničkom domu

Glumci i glumice u učeničkom domu naziv je projekta kojim Vas pozivamo da se uključite u rad s mladima, učenicima našeg doma.

Naši učenici su redoviti polaznici srednjih škola u gradu Zagrebu te su uključeni u brojne slobodne aktivnosti u domu i školi.

U našem domu izvođene su brojne kazališne predstave, a učenici često posjećuju zagrebačka kazališta. Iz ljubavi i interesa prema glumi, nekolicina učenika je započela s radom dramske sekcije, ali im je za to potrebna i stručna pomoć vanjskih stručnjaka.

Upravo zbog potrebe za stručnim vođenjem, tražimo volontere koji bi zajedno s učenicima kvalitetno osmišljavali dramske predstave i izvedbe. Volonteri bi jedan dan u tjednu najmanje 1- 2 sata provodili vrijeme s učenicima u dramskom radu (pripreme predstava, pisanje scenarija za predstave, poduke iz glume...). Aktivnosti bi se odvijale u prostorijama učeničkom doma koji se nalazi u samom centru Zagreba.

U sklopu ovog projekta sudjelujete u organiziranju slobodnog vremena učenika u učeničkom domu i pomažete podizanju kvalitete rada ustanove, što bi bilo popraćeno na našoj web i facebook stranici.

Ako imate razvijene vještine u ovom području i želite svoje stručno znanje podijeliti s drugima, pozivamo Vas da nam se pridružite!

Organizator: Učenički dom Ante Brune Bušića
Datum početka: 14.11.2013.
Lokacija: Gajeva 31, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Učenički dom Ante Brune Bušića
Lokacija projekta:Gajeva 31, Zagreb
Ciljana skupina: učenici/članovi dramsko-recitatorske skupine
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 14.11.2013
Datum završetka:31.12.2013
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 20,00-21,00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Nikolina Trubić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Očekuje se podizanje kvalitete provođenja slobodnog vremena madih.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Aktivno sudjelovanje što većeg broja učenika smještenih u domu i kvalitetno provođenje slobodnog vremena učenika.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri mogu razvijati vještinu rada s adolescentima putem zabavno-edukativnog sadržaja oblikovanjem dramskih izvedbi i predstava. Također, razvijati komunikacijske vještine putem umjetničkih izraza i kod učenika razvijati suradničke odnose.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.