Gdje sam?

10. GERONTOLOŠKI TULUM

Gerontološki tulum, manifestacija je kojom Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, tradicionalno obilježava Međunarodni dan starijih osoba, 1. listopad. Svrha mu je dati osobama starije životne dobi priliku da široj javnosti pokažu kako dob nije prepreka za aktivan i ispunjen život te upoznati međugeneracijsku solidarnost na djelu.
I ove godine Gerontološki tulum će se održati na Zrinjevcu (Trg N. Šubića Zrinskog). Pozivamo Vas da nam se pridružite u vremenu od 08:00 do 14:00 sati i pomognete pri podjeli promotivnog materijala te pomognete sudionicima programa.

Organizator: Grad Zagreb
Datum početka: 01.10.2013.
Lokacija: Trg N. Šubića Zrinskog (Zrinjevac), Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Grad Zagreb
Lokacija projekta:Trg N. Šubića Zrinskog (Zrinjevac), Zagreb
Ciljana skupina: Osobe starije životne dobi, korisnici domova za starije i nemoćne sobe i Projekta gerontološki centri Grada Zagreba
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 01.10.2013
Datum završetka:01.10.2013
Broj sati: 6
Učestalost: godišnje
Od - do: Od 8,00 sati do 14,00 sati
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Mateja Petrić, dipl.soc.rad.; mateja.petric@zagreb.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Manifestacija se održava na otvorenom.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Gerontološki tulum, manifestacija je kojom Grad Zagreb tradicionalno obilježava Međunarodni dan starijih osoba, 1. listopad. Svake godine privlači sve veći broj sudionika i posjetitelja, što pokazuje koliko je prepoznatljiva i značajna za osobe starije životne dobi koje imaju priliku široj javnosti pokazati kako dob nije prepreka za aktivan i ispunjen život. Gerontološki tulum je dobra prilika da senzibiliziramo javnost, pokažemo što znači aktivno starenje i upoznamo međugeneracijsku solidarnost na djelu.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će svojim angažmanom doprinijeti boljoj organizaciji manifestacije u kojoj će sudjelovati osobe starije životne dobi, korisnici domova za starije i nemoćne sobe i Projekta gerontološki centri Grada Zagreba. Kroz sudjelovanje u manifestaciji obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba volonteri će osjetiti osobno zadovoljstvo zbog društveno-korisnog rada, a u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba starije životne dobi.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.