Gdje sam?

LJETO UZ DJECU I KONJE!

KRILA-terapijsko jahanje pomažu djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom sa šireg područja grada Zagreba, pružajući program terapija uz pomoć konja za djecu i odrasle pod stručnim vodstvom, prilagođen individualnim potrebama.

Nalazimo se tik do maksimirske šume, s jedne strane okruženi drvećem i hladom, a s druge bistrim potokom. Imamo veliko i zeleno imanje s 14 četveronožnih terapeuta-konja.

Budući da program terapijskog jahanja i hipoterapije nije moguće provoditi bez pomoći vrijednih ruku volontera pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

Aktivnosti volontera u Krilima: vodiči konja u terapiji, pratnja korisniku u terapiji, vođenje konja na pašu, hranjenje konja, dežurstva vikendom, čišćenje štala, održavanje imana,...Pronađite se!

Organizator: Krila-terapijsko jahanje
Datum početka: 01.07.2013.
Lokacija: Gornji Bukovac 18a, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Krila-terapijsko jahanje
Lokacija projekta:Gornji Bukovac 18a, Zagreb
Ciljana skupina: djeca s teškoćama u razvoju
Ciljani broj volontera:35 (do sad se prijavilo 11 volontera)
Datum početka: 01.07.2013
Datum završetka:01.09.2013
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: različiti termini od 6.30h do 20.00h
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Lidija Samac, voditeljica Tima za koordinaciju volontera
Web stranica: www.krila.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Podizanje svijesti o volonterskom radu, socijalizacija djece s teškoćama u razvoju,...
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kroz volonterski program Udruge Krila koji se temelji na obuci, edukaciji, odgoju i obrazovanju dobit ćemo volontere koji će kvalitetno doprinositi radu programa Udruge Krila i time ćemo osigurati kvalitetnu terapiju našim korisnicima.
Očekivani rezultati za volontere: Kroz volonterski program Udruge Krila koji se temelji na obuci, edukaciji, odgoju i obrazovanju volonteri će, osim osnovnih znanja o djeci s teškoćama u razvoju i konjima, dobiti i nova iskustva u radu s istima, kao i nove vještine potrebne na tržištu rada.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.