Gdje sam?

Dani otvorenih vrata udruga

Dragi volonteri i volonterke,

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge od 12. do 15. lipnja 2013. organizira Dane otvorenih vrata udruga. Cilj događanja jest građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj organiziranjem različitih događanja u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata građanima u određenom danu ili danima. Na događanje se do sada prijavilo blizu 350 udruga iz svih područja djelovanja, od kojih blizu 70 s područja Grada Zagreba i okolice. Popis udruga i opis događanja možete pronaći na stranici www.daniudruga.hr .

Željeli bismo putem društvenih mreža informirati što veći broj građana o aktivnostima koje će udruge provoditi u sklopu svojih Dana otvorenih vrata. Zato nam treba pomoć volontera koji bi sudjelovali na različitim događanjima koje organiziraju udruge te o viđenom ukratko (riječima i kojom fotografijom) izvijestili putem facebook stranice Dana otvorenih vrata i/ili svojih profila na društvenim mrežama.

Organizator: Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge
Datum početka: 10.06.2013.
Lokacija: na različitim adresama, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge
Lokacija projekta:na različitim adresama, Zagreb
Ciljana skupina: Građani, mediji, organizacije civilnoga društva
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 24 volontera)
Datum početka: 10.06.2013
Datum završetka:30.06.2013
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno, godišnje
Od - do: prema mogućnostima
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Marina Lochert
Web stranica: www.daniudruga.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Volonteri će biti obvezni prisustvovati na inicijalnom informativnom sastanku o čijem će vremenu i mjestu biti pravovremeno obavješteni.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Šira javnost i mediji upoznati s projektima i programima udruga u Zagrebu i okolici.
Očekivani rezultati za volontere: Upoznavanje s aktivnostima udruga u lokalnoj zajednici, umrežavanje, brušenje vještina izvještavanja o događajima na društvenim mrežama.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.