Gdje sam?

Znanstvene radionice za djecu

 

Radionice se odvijaju na raznim lokacijama (u igraonicama, u domovima ljudi, kod nas u prostorima, na otvorenom) i imaju program po kojem radimo s djecom. Cilj je zainteresirati djecu za znanost, tehniku i tehnologiju. Volontere trebamo za pripremu materijala (povremeno izrađujemo prototipove dizalica, mostova, robota), te za pomoć u radu grupe (smiriti manje dijete, pomoći djetetu izrezati selotejp, pomoći u vođenju glavnom voditelju).

Organizator: Želim biti znanstvenik
Datum početka: 25.05.2013.
Lokacija: Zumbulska 25, i druge lokacije, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Želim biti znanstvenik
Lokacija projekta:Zumbulska 25, i druge lokacije, Zagreb
Ciljana skupina: 5-10 godina
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 25.05.2013
Datum završetka:15.07.2013
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 2-5 sati tjedno
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Podučavanje
Posebni zahtjevi: Tražimo studente prirodnih i tehničkih znanosti
Kontakt osoba: Željka Babić
Web stranica: foraradionice.wordpress.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Preferiramo ljude koji i u budućnosti žele raditi ovaj posao, ili žele raditi po vrtićima, školama i sličnim institucijama! Najbolji od vas dobit će priliku da honorarno rade za nas!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Želimo pružiti kvalitetnu znanstvenu popularizaciju i nadamo se da ćemo polako, ali sigurno graditi ugled, steći povjerenje i biti mjesto znanstvene edukacije, rekreacije i kreacije.
Očekivani rezultati za volontere: Nadamo se da ćete se obučiti u iskustvenom učenju, koje će vam koristiti neovisno o tome hoćete li raditi kod nas, negdje drugdje ili u školi.
Komentar organizatora: Hvala svima koji se prijave - znamo da je to donacija vremena, truda i ljubavi i počašćeni smo da odabirete baš nas. Dat ćemo sve od sebe da vaše povjerenje opravdamo i nagradimo ugodnim, korisnim i lijepim iskustvom!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.