Gdje sam?

Hrvatska volontira! Zagrli drvo

Udruga Životna škola u sklopu svoje svrhe postojanja stoji kao podrška svim pojedincima u ostvarenju sreće i uspjeha u životu. U skladu s našom misijom osmislili smo projekt “Zagrli drvo” humanog i društveno odgovornog karaktera. Ideja je potaknuti ljude da se okrenu prirodi koja će ih okrijepiti od stresa, užurbanog života, krize i svih ostalih negativnosti koje nas okružuju.

Zadatak volontera bi bio nositi kostim drveta gradom Zagrebom (glavni trg, Cvjetni, Kennedyjev, Tomislavov) i dopuštati djeci i odraslima da ga zagrle i dijeliti letke. Letcima namjeravamo potaknuti ljude da odu u šumu ili obližnji park te da zagrle drvo, tj. da češće borave u prirodi i štite je, jer drvo i priroda crpi našu negativnu energiju i vraća nam svježu. Volontiralo bi se u parovima, svaki u svom kostimu. Povodom manifestacije Hrvatska volontira volontiralo bi se na 21. rujna u vremenu od 14h do 16h.

Organizator: Životna škola
Datum početka: 21.09.2013.
Lokacija: Trg kralja Tomislava, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Životna škola
Lokacija projekta:Trg kralja Tomislava, Zagreb
Ciljana skupina: 15-40 godina
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 4 volontera)
Datum početka: 21.09.2013
Datum završetka:21.09.2013
Broj sati: 2
Učestalost: godišnje
Od - do: 14-16
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Katarina Miklec
Web stranica: http://www.zivotna-skola.hr/projekti/zagrli-drvo.html
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Kostim drveta načinjen je od spužve, ima otvor za glavu(lice) i za ruke i komotan je. Volonter ne bi trebao nužno stajati na mjestu već se prošetati u krugu zadane lokacije. Projekt bi bio popraćen fotoaparatom, odnosno, volonteri bi se uslikali par puta dok ih prolaznici grle. Slike bi bile vidljive na stranici Životne škole i na Facebook stranici Životne škole.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Udruga Životna škola očekuje da će proširiti svoj glas i uspješno prenijeti svoje vrijednosti. Od korisnika očekujemo da prepoznaju naš projekt kao hvalevrijedan i da zaista počnu što više boraviti u prirodi kako bi bili smireniji i opušteniji i dobili visoko-vrijednu pomoć od prirode za ostvarenje unutarnjeg mira, sreće, radosti, umjesto da je traže u akumulaciji materijalnih dobara.
Očekivani rezultati za volontere: Od volontera očekujemo da će podržati ovaj projekt koji za cilj ima pomoći društvu da se opusti, da njeguje svoj unutarnji mir i izvor radosti traži u sebi i prirodi. Očekujemo da će se volonteri dobro zabaviti noseći kostime drveta u paru kako međusobno tako i s ljudima koji će ih moći zagrliti. Bitno je da su volonteri veseli, opušteni, nasmijani i da im je stalo potaknut ljude na pozitivu koju besplatno dobivaju od prirode.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.